Lecserélnéd az étkezőasztalod, de nincs rá túl nagy anyagi kereted?

Manapság mindenki kétszer is megnézi, hogy mire és mennyit költ, és bár ez elsőre talán zavaró lehet, mégis attól, hogy óvod a megszerzett vagyonodat, nem leszel kevesebb. A pazarlás, tékozlás amúgy sem szerencsés, így teljesen érthető hozzáállás, hogy minél kevesebből szeretnél egy-egy dolgot megúszni.

 

És igen, van, amikor bizonyos dolgokat nem lehet már halogatni, ilyen lehet többek között az étkezőasztal cseréje is. Ha ugyanis valamiért már nem látja el megfelelően a funkcióját, annak a közös étkezések látják majd kárát, ami természetesen maximálisan kerülendő.

 

Hogyan válassz új étkezőasztalt?

 

Ha megszületett a döntés, hogy új étkezőasztalt vásárolsz, akkor először nézd végig a Prémium bútoráruház étkezőasztalainak a kínálatát. Ha ezzel megvagy, szűkítsd a kört!

 

Elsőként nézd meg a méretet! Nem jó a túl kicsi, ahogy a túl nagy sem, válassz az étkezőhöz illő méretet, miközben azt is vedd figyelembe, hányan ülik körbe általában az asztalt. Ha sokszor van nálad vendégség, válassz bővíthető verziót.

 

Az anyag legyen a második szempont. Ma már számtalan alapanyagból készülnek asztalok, így csak rajtad áll, hogy fémből, fából vagy üvegből készült darabot választasz. Vedd számításba azt is, ha van a családban kisgyermek, számára nem az üveg lesz a legbiztonságosabb választás.

 

Végezetül ne feledkezz meg a stílusról sem, hiszen fontos, hogy összhang uralkodjon az otthonodban.

 

Megúszhatod olcsón?

 

Számtalan lehetőség rejlik a 20 000 – 50 000 Ft közötti kategóriában. Mutatjuk is!

 

Választhatsz:

 

  • téglalap alakú asztalt króm lábakkal és strapabíró üveggel
  • egyedi stílusú, mintás asztallappal rendelkező darabot, ami a loft otthonokba tökéletes
  • letisztult fém vázas darabot
  • MDF-ből készült modern, robusztus asztalt
  • kerek asztallapú krómozott acélvázas, edzett üveggel készült változatot 
  • fémlábakon álló fehér, magasfényű MDF-ből készült asztallappal rendelkező darabot
  • helytakarékos, kerek, falábakon álló fehér lapú asztalt, amely ideális a skandináv stílus szerelmeseinek

 

Láthatod hát, minden anyagból, színből és formából elérhető a pénztárcabarát változat, így még csak kompromisszumot sem kell kötnöd.

 

Ne sajnáld az idődet és az energiádat!

 

Meglehetősen sokat spórolhatunk úgy, hogy rászánjuk a keresésre az időnket és az energiánkat, hiszen ha csak arra vesszük a fáradságot, hogy a legközelebbi lakberendezési áruházig guruljunk el, akkor nem számíthatunk túl sok jóra – hacsak nincs óriási mázlink, ami valljuk be, elég ritka.

 

Így aztán érdemes beleásni magunkat az internetbe, ahol az olyan webáruházak, mint amilyen a Prémium bútoráruház is, igazi kincseket rejtettek el számunkra: kiváló minőségű, esztétikus étkezőasztalokat megfizethető áron!

 

Te már mindenképpen előnyben vagy, hisz tudod, hol kell keresned, így már csak azt kell kiválasztanod, hogy melyik termék elégíti ki leginkább az igényeidet méretben, anyagban és stílusban!loading...