Egy magyar nyugdíjas felszólalt a hatalom előtt, és úgy elküldte a búsba a rendszert, hogy ováció követte

magyar nyugdíjas
magyar nyugdíjas

Az Ellenszél szúrta ki azt a videót, amelyen hatalmas tapsvihart kapott az a magyar nyugdíjas, aki felszólalt a debreceni kínai akkumulátorgyár ügyében a hatalom színe előtt. Büszkék lehetünk rá, amiért ilyen rátermetten veszi védelmébe Hazáját és lakókörnyezetét.

Jól mutatja a közhangulatot a tömeg morajlása. A felszólaló magyar nyugdíjas elmondta, hogy hova vigyék az akkumulátorgyárat.

„Meghallgattuk, elmondták, milyen biztonságos. Vagy Felcsútra kellene, vagy a vár mellé, mert nagyon tiszta vizet ad.”

Egy másik felszólaló pedig bekiabálva szidta a rendszert. „Összesen két kiló lisztet lehet venni. Előre megyünk, nem hátra. Csirkefarhátra.” (Külön vicces, hogy a kínai főmuftikon fejhallgató volt, vagyis tolmácsolták kínai nyelvre is a nyugdíjas úr és a többiek felszólalását. Ha eddig nem tudták, hogy nem kívánatos ide a gyáruk, akkor most lefordították nekik.)

Holnaptól a boltokban a csirkefarháttal és az összes árstopos termékkel kapcsolatban változások lépnek életbe, ahogy erről az Ellenszél is beszámolt korábban. Az árstopos rendszerben fejbe dobtak minket a mentőövvel, és hamarosan ki is fogják vezetni azt. Addig is jön a szigorítás a holnapi naptól. A drágulás persze nem áll meg, semmilyen segítséget nem kapunk, hogy a tejfölt, a kenyeret, a vajat, a túrót, a sajtot meg tudjuk venni. Főleg azok a nyugdíjasok a veszélyeztetettek, akik eddig is nélkülöztek. Nem fogják tudni kigazdálkodni még a legalapvetőbb élelmiszereket sem.

Ne mondják ránk, hogy csak az egyik oldalt mutatjuk be! Íme, itt egy fideszes bácsi véleménye, akit megkérdeztek az utcán. Beleborzongtunk abba, amit mondott:

Megkérdeztek egy fideszes nyugdíjast kamerával az utcán: ki fogsz akadni, ha ezt megnézed

További cikkeinkért kövess minket a Facebookon is!

loading...