Teljes fogatlanság rehabilitációja korszerű implantológiai kezeléssel

A legideálisabb megoldást a fogak pótlására az implantológiai eljárások jelentik. Ugyanígy a teljes fogatlanság helyreállítása céljából is ez tekinthető a legjobb opciónak. Szerencsére van rá mód, hogy a magabiztos mosolyunkat visszaszerezzük! Az alábbiakban arról írunk, hogyan érdemes klinikát választani!

Speciális beavatkozások, profi szakemberek által 

Napjainkban már a teljes fogatlan állapot orvoslására is létezik megoldás, például a Halász Klinika speciális implantológiai beavatkozása lehetőséget kínál azok számára is, akiknek nem ajánlott a csontpótlásos procedúra. 

A teljesen fogatlan állapot helyreállítására nyújtanak modern, költséghatékony opciót. Az all-on-4 eljárás ideális azoknak, akik már nem rendelkeznek megfelelő mennyiségű csontszövettel, vagy épp egészségügyi indokból kontraindikált számukra. A kezelés lényege, hogy állcsontonként 4 implantátum beültetésével 12 tagú fix híd készíthető, ez pedig egy költségkímélőbb, gyorsabb módot biztosít a rehabilitációra. Sőt, alsó fogatlan állcsont esetén a  Trefoil módszerrel 3 speciális implantátum is elegendő.

Egy másik előnye, hogy tulajdonképpen egy nap alatt elkészíthető, ezáltal eldobható a gyűlölt protézis. Az alsó állcsontnál közel 100% az esélye, hogy csontpótlás nélkül elvégezhető. A kezeléssel ugyanakkor elejét vehetjük az állcsont leépülésének is. Esztétikus, szép, tartós korona, mely optimálisan illeszkedik. A klinika specialistái hosszú távú gondtalanságot, és magabiztos mosolyt garantálnak a tartós fogpótlások révén.

Modern implantológia a fogatlanság megoldásaként

A fogpótlások kifogástalan megvalósítása érdekében elengedhetetlen a speciális szaktudás és a több éves tapasztalat. Éppen ezért mindenképpen olyan klinikát célszerű választani, ahol jártasak az implantológiai kezelésekben, mint például az említett Halász Klinika. Egyedül így biztosítható tartós, esztétikus végeredmény. 

Ugyanakkor arra is gondolnunk kell, hogy az idő ellenünk dolgozik, minél többet várunk, és halogatunk, annál rosszabb állapottal vághatunk bele a kezelésbe. Sajnos előfordulhatnak olyan esetek is, amikor nem lehet tökéletes helyreállítást végezni költségesebb, komplexebb procedúrák nélkül. A mielőbb elvégzett beavatkozás során az implantátumok azonnal behelyezhetők, így elkerülhető a csontszövet és az ínypapilla gyors degradációja. Megőrizhető a jellegzetes csipkézett lefutása, egészséges szerkezete.

Bőséges választék fogpótlások terén

Ár, esztétika és tartósság alapján választhatjuk ki a legideálisabb opciót a rengeteg megoldási lehetőség közül. A szakképzett specialistáknak köszönhetően elkerülhetők a fogpótlások leggyakoribb problémái, mint a kerámia lepattogások, a törések és a repedések. 

Nem érdemes kompromisszumot kötni fogpótlások terén, ha lehetőségünk van a legjobb megoldást választani. A magabiztos, sugárzó mosoly ismét megteremthető, de tennünk is kell érte. 

Gondoljunk a foghiány számos súlyos következményére, melyek többsége idővel visszafordíthatatlan károkat okozhat. Cselekedjünk mihamarabb!

loading...