4 ok, amiért érdemes az ország legnépszerűbb rádiócsatornáját hallgatnod

Kishazánkban számos remek rádióadó található az éterben és az online térben egyaránt, hogy a lehető legváltozatosabb hallgatói igényeket kielégítsék. Hisz ahány ember, annyi ízlés, egy azonban biztos, hogy a legfelkapottabb csatornák műsorát tömegek követik napról napra.

A hazai élmezőny egyik oszlopos tagja minden kétséget kizáróan a Rádió 1, mely a 15-39 éves korosztály leghallgatottabb adója. Ez nem véletlen, ugyanis a csatorna Európa és Amerika legfrissebb slágereivel, valamint remek műsorokkal várja a hallgatókat. De nézzük meg egy kicsit részletesebben, miért is érdemes őket választanod?

Indítsd a reggelt Balázsékkal!

A Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani alkotta triót az egész ország ismeri. A három műsorvezető nemcsak a televízióban tűnik fel rendszeresen, de közösen vezetett reggeli rádióműsoruk immáron legendássá vált.

Az évek alatt több csatornán, több néven is futott az adás, 2017. óta pedig a hármas minden reggel a Rádió 1-en köszönti a hallgatókat Balázsék néven. Ez az a reggeli műsor, amit gyakran hallhatsz a buszon, a kisboltban, az irodában, a pékségben, de talán a szomszédod lakásából is. Véletlen lenne? Aligha. A program ugyanis hatalmas népszerűségnek örvend, ami főként Balázsék karizmatikus személyiségének köszönhető.

A műsorvezető trió sajátos humorával megfűszerezve tálalja a hallgatóknak az aktuális eseményeket, akik így vidám hangulatban kezdik a napot.

Élvezd az igazi mai slágereket Györke Attilával!

Miután Balázsék elköszöntek, ne kapcsolj el, ugyanis őket nem más, mint Györke Attila váltja a mikrofonnál, aki hatalmas lelkesedéssel szállítja neked a legtrendibb dalokat. 

A zenék közt ráadásul Attis a hallgatók üzeneteit is szorgalmasan továbbítja. Így ha szeretnéd meglepni a kollégádat, vagy felköszönteni a születésnapján egy távol élő barátodat, akkor ne habozz, írd meg üzenetedet Attilának, és gondoskodj róla, hogy a címzett is hallgassa a műsort!

Hangolódj a bulira a Disco’s Hittel!

Bárány Attila, Dj Junior és Hamvai P.G. a hazai klubélet legendás lemezlovasai, akik pontosan tudják, mi kell a közönségnek és a hallgatóknak. Ha kieresztenéd egy kicsit a fáradt gőzt, vagy kellene valami, ami megalapozza a hangulatod az esti partizáshoz, akkor ne hagyd ki a Disco’s Hitet, ahol minden este ők pörgetik a lemezeket.

Kísérjen el az éjszakába a World is Mine Radio Show!

Akár bulizni indulsz, akár csak egy kicsit kocsikáztok vagy bandáztok a haverokkal az éjszakában, a zenei aláfestést ne bízd a véletlenre, hanem hangolódj a Rádió 1 mixműsorára, a World is Mine Radio Show-ra!

A stúdióban minden este más lemezlovas hozza el neked a legjobb slágereket egy fergeteges mixben. Olyan előadókat hallhatsz itt zenélni, akik hétvégente országszerte és külföldön is teltházas bulikat adnak.

Csak néhány név közülük, a teljesség igénye nélkül: Metzker Viktória, Jauri, Lotfi Begi, Newik, Yamina, Adam Ajkay, Regán Lili, StadiumX, Purebeat, Willcox.

Jó szórakozást kívánunk!

loading...