Ha az EU kiszagolja, mi történik a „korrupcióellenes hatóságnál”, nem lesz itt egy euró támogatás sem

Kép forrása: AFP

Ez az önéletrajz annak a „nagyon független” professzornőnek a férjéhez tartozik, aki egyike annak a „nagyon független” három fős Alkalmassági Bizottságnak, amelyik javaslatot tesz majd a „nagyon független” „Integritás Hatóság” elnökének jelentkezői közül az alkalmasakra. (Akik közül majd a „nagyon független” ÁSZ elnök javaslatára a „nagyon független” Novák Katalin nevezi ki az elnököt.) – írja a Facebookon Hadházy Ákos.

A független képviselő felidézi:

Gellén Márton már az első Orbán kormány idején a miniszterelnökségen dolgozott, majd a Fidesz „szellemi holdudvarát” adó Századvég elemzője, majd igazgatója volt. Miután kormányra kerültek, az EU-s pénzek lenyúlását kidolgozó Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője, majd a jogállam leépítéséhez a törvényeket eszkábáló Igazságügyi Minisztérium főtanácsadója, majd helyettes államtitkára lett.

Ennek a tökéletes pedigréjű, „nagyon független” úrnak a felesége több, számomra teljesen hiteles forrás szerint is Tátrai Tünde, az „alkalmassági bizottság” egyik tagja. Ugye vagy az van, hogy ez a házaspár nagyon sokat vitatkozik a politikáról és csak a férj elkötelezett kormánypárti politikus, a feleség pedig nagyon független… Vagy az, hogy Orbán megint az orránál fogva vezeti az EU-t.

(Gondolom amúgy, az EU Ügyészség helyett csaliként bedobott Integritás Hatóságot  Rogán nem engedte antikorrupciós hatóságnak hívni, hiszen korrupció ugye nincs a propaganda verziója szerint, így minek is ellene hatóság…) – írja Hadházy.

loading...