Végre egy jó hír: jön a segítség a kormánytól, mindenki érintett lehet a kompenzációban

Kép forrása: Varga Mihály Facebook-oldala

Jön a segítség, senki ne aggódjon! Úgy látszik, hogy nem kell tartanunk a hidegtől és az áremelkedéstől, mert a kormány segít nekünk, hiszen ez módjában áll.

Varga Juditot idézzük:

„Az európai háborús gazdasági helyzet ellenére is van, amiből nem engedünk. Ilyen a magyar családok védelme és az idősek támogatása.”

„A rezsicsökkentés átlagosan 181 ezer forintos támogatást jelent a magyar háztartások számára. Ehhez hasonlóan nagy támogatási program Európában sehol nem áll rendelkezésre.”

„A Kormány azért dolgozik, hogy Magyarország és a magyar emberek megkapják a nekik járó forrásokat!”

A jelenleg tapasztalható iszonyú mértékű áremelkedés a Fidesz kommunikációja szerint a háború és az Oroszországra kivetett szankciók eredménye.

Ezzel párhuzamosan azonban Magyarországon soha nem látott mértékben erősödött a gazdaság. Ez szintén egy kormányzati mantra.

Így már érthető! Ez azt jelenti, hogy ha a megfizethetetlen energiaárak és a mindenhol tapasztalható áremelkedések miatt a magyar családoknak sokkal több kiadása lesz, akkor jön a segítség az erős magyar államtól, és kompenzálnak minket a nemzetközi helyzet miatt megnövekedett kiadásainkért.

Nyilvánvalóan nem kell 18 fokos intézményekben tanulni/dolgozni, és a rezsi növekmény-részét az állam szolidaritásból átvállalja majd mindenkitől. A bolti drágulások miatt pedig pénzbeli kompenzációt nyújt!

Ez nagyszerű hír!

Ha azonban mégsem így lesz, legyen világos a fideszeseknek is: az erős magyar gazdaságról szóló szöveg ordas nagy hazugság, és itt nagyon átb.sztak minket…

 

loading...