Egy stílusos hálószobában mindenki jól érzi magát

A lakásba belépve mindegyik helyiségnek megvan a maga stílusa és kisugárzása. Nagy odafigyeléssel és egy kis érzékkel elérhetjük, hogy mindegyik helyiségünk olyan legyen, hogy azt érezzük, a helyünkön vagyunk. A hálószoba is épp olyan kardinális területe a háznak, mint a nappali vagy a konyha, vagy talán még fontosabb.

A hálószobában kezdjük a napunkat és itt fejezzük be. Életünk egyharmadát alvással töltjük, amely kihat napközbeni közérzetünkre is, ezért nem mindegy, hogy milyen minőségben töltjük el az éjszakai órákat.

Komplett hálószobabútor vagy elemes szettek?

Bármelyikre is essen a választás, a Gemini-Duo webáruház hálószobabútorai segítik a lakberendezés megvalósítását. Ezenkívül természetesen a többi helyiség bebútorozását is intézhetjük innen, hiszen akkor nem kell felesleges órákat eltöltenünk a neten bóklászva, hogy megfelelő webáruházat találjunk, ahonnan a minőségi nappali vagy éppen fürdőszobai kellékeket összegyűjthetjük.

Első körben mindenképpen az alapterület az, amely meghatározza választásunkat, függetlenül attól, hogy egy egész bútort akarunk-e lecserélni vagy csak bizonyos elemeket. Az is lehet, hogy egy nagyobb lakásba költözünk, ahol már nemcsak a franciaágy fér el a hálóban, hanem végre berendezhetjük egy szekrénysorral, komóddal is.

A kiegyensúlyozott hálószoba-garnitúra

Vannak, akik nem értenek a harmonikus lakberendezéshez. Ők vagy keresnek valakit, aki hozzáértő, vagy egyszerűen csak rábízzák magukat a Gemini-Duóra, ahol olyan változatos szettek találhatók, amelyek behelyezhetők egy minimalista vagy klasszikus vonalvezetésű enteriőrbe is.

A hálószoba központi lelke a franciaágy, amely lehet a hagyományos tömör fa ágykeretes, külön hozzá választva súlyban, kialakításban és méretben a megfelelő matracokat, vagy egy kész kárpitozott típus, amely egyre népszerűbb napjainkban.

Aki egy komplett hálószobai garnitúra mellett teszi le a voksot, annak nem kell azon gondolkodnia, hogy az egyes elemek vajon illenek-e egymáshoz színben, kialakításban, anyagukban. A kész verzió gondoskodik az összhangról, neked csak az alapszínt és stílust kell kiválasztanod.

Külön elemek a hálószobába

Elképzelhető, hogy csak egy kiegészítő megvételére szorulunk, ilyenkor nem kell egy egész szettet megvásárolnunk. Ha már megvan egy-két bútordarab a hálóhoz, akkor igyekezzünk színben és anyagában megfelelőt választani, illetve a legfontosabb, hogy mindent alaposan mérjünk le. Képzeljük el az adott elemeket kinyitott állapotában is, ne a helyszínen, már beépítve kelljen szembesülni azzal a ténnyel, hogy nem tudjuk kinyitni a szekrényajtót!

Igaz ugyan, hogy az esztétikum rendkívül fontos, de a funkcionalitásnak ugyanolyan szinten kell lennie. Ha sok a holmink, az elpakolni való, akkor tárolórészekkel bőven ellátott bútordarabokat szerezzünk be!

Komódok, szekrények, matracok, lámpák, de még különféle alváskiegészítők választékával vár a Gemini-Duo, és ha nem találod a megfelelőt vagy kérdésed van, bátran keresd a cég munkatársait.

loading...