Az Ellenszél cikkének megjelenése után törölte kínos fotóját a fideszes Koncz Zsófia

Kép forrása: MTI

Brezsnyev olyannyira tehetséges államférfi volt, hogy még a legtöbbet szülő orosz nő emlékérmet is magáénak tudhatta. Szerencsére nálunk is vannak tehetségek – írtuk reggel annak kapcsán, hogy

Koncz Zsófia mindössze 32 évesen részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a “Három évtized a magyar bányászatért” emléklapot átvehesse.

“A Magyar bányászati szövetség Három évtized a magyar bányászatért MBSZ emlékérmet adományoz-tisztelete és köszönete jeléül Dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő asszonynak a Technológiai és Ipari Minisztérium parlamenti államtitkárának, miniszterhelyettesnek a 72. Bányásznap országos központi ünnepsége alkalmából. További sikeres életutat és tisztelettel kívánunk JÓ SZERENCSÉT” – ez a felirat áll az oklevélen.

Először azt gondoltuk, csak egy vicces fotóról, mémről lehet szó, de sajnos megtaláltuk ezt a Facebook-oldalán is. Azóta minden bizonnyal meggondolta magát a fideszes képviselő, és már nem tartja akkora megtiszteltetésnek az emléklapot, hiszen törölte azt a Facebook-oldaláról.

Szerencsére nálunk még megvan:

Koncz Zsófia

loading...