Őrület: Koncz Zsófia megkapta 32 évesen a „Három évtized a magyar bányászatért” emléklapot

Koncz Zsófia

Brezsnyev olyannyira tehetséges államférfi volt, hogy még a legtöbbet szülő orosz nő emlékérmet is magáénak tudhatta. Szerencsére nálunk is vannak tehetségek. Koncz Zsófia mindössze 32 évesen részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a „Három évtized a magyar bányászatért” emléklapot átvehesse.

„A Magyar bányászati szövetség Három évtized a magyar bányászatért MBSZ emlékérmet adományoz-tisztelete és köszönete jeléül Dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő asszonynak a Technológiai és Ipari Minisztérium parlamenti államtitkárának, miniszterhelyettesnek a 72. Bányásznap országos központi ünnepsége alkalmából. További sikeres életutat és tisztelettel kívánunk JÓ SZERENCSÉT” – ez a felirat áll az oklevélen.

Nem elég, hogy kapta, át is adta a díjakat

Az Ellenszél szúrta ki azt a fotót, amelyen látszik a fideszes képviselő oklevele. Először azt gondoltuk, csak egy vicces fotóról, mémről lehet szó, de sajnos megtaláltuk ezt a Facebook-oldalán is az alábbi szöveggel:

„Nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy Salgótarjánban, a 72. Országos Bányásznapon, miniszter úrral közösen adhattuk át az elismeréseket– szívből gratulálok minden díjazottnak.”

Koncz Zsófia tehát szívből gratulál magának a díjért, amit a három évtized bányászatáért kapott. 2 évesen kezdte óvodai vájárként, amikor is az orrát túrta, 32 éves korára eljutott eddig az oklevélig. Minden elismerésünk neki!

loading...