George Lazar szerint megszégyenítő pofonba szaladt bele Novák Katalin a Vatikánban

Novák Katalin magyar államfő vatikáni látogatásával kapcsolatos izléstelen honi média manipuláció egyetlen célt szolgál.  Bizonyítani hogy lám-lám Orbánék nem elszigeteltek a nemzetközi térben. Az Amerikában élő George Lazarnak rossz híre van:

De azok. Nagyon is azok.

Állítólag negyvenperces, spanyol nyelven zajló magánaudienciája volt. Novák egy meghívólevelet is átadott, és Ferenc pápa megerősítette, hogy várhatóan jövő tavasszal szándékában áll Budapestre látogatni. 

Az orosz–ukrán háború kapcsán megállapították hogy Orbán és Ferenc pápa célja közös mégpedig a béke helyreállítása Európában. S végül a pápa elismerő szavakkal illette a magyar családpolitikát és hangsúlyozta, hogy ki kell állni a hagyományos családi értékek mellett. Egy hullámhosszon vagyunk a Pápával írja az Amerikában élő mérnök szerint a Magyar Nemzet.

Egy probléma van mindezzel:

Ferenc Pápa és a Vatikán hivatalos szóvivője eddig egyetlen szóval sem kommentálták Novák látogatását. És már megbocsásson Novák asszony, de én addig egyetlen szavát sem hiszem el, amíg Róma hivatalosan meg nem erősíti… de eddig nem tették.

Tudom, hogy Novák református, de azért Ferenc pápát nem kellene ilyen alpári módon sajtómanipulálni. Jobb körökben megvárják hogy a Szentatya értékelje a látogatást és utána kommentálnak… De úgy tűnik hogy Ferenc pápa eddig említésre méltónak sem tekintette a látogatást… – zárja sorait George Lazar.

loading...