Trendi táskák az őszi hónapokra

Ahogy megkérkezik az ősz, valószínűleg nemcsak a ruhatáradat cseréled le. A kiegészítőkből és főleg a táskákból nem árt pár ilyenkor viselhető darabot beszerezni, hiszen az esős és hideg időszakban nem biztos, hogy praktikus egy könnyen átnedvesedő változat. Lehet szó szimpla hátizsákról, esetleg egy elegánsabb női táskáról egyaránt, mindegyik praktikus választás, ha sokszor vagy úton és szükséged van extra helyre. Most megmutatjuk, hogy milyen modellekkel maradhatsz trendi ősszel!

Milyen táskát válassz őszre?

Valld csak be, hogy Te is imádod a hatalmas tatyókat, amibe mindent bele tudsz dobálni, amire a nap folyamán szükséged lehet. A Borgo.hu praktikus hátizsákjai és táskái között nem véletlenül található meg megannyi kivitel, amik tökéletes választások az őszi időszakra. Ott vannak például a Vans márka egyedi darabjai, mint a fekete-fehér kockás vagy éppen a rózsaszín árnyalatban kapható kiegészítő. A hátizsákok remekül kiegészítik az outfitedet, ráadásul bőven elférnek benne a legszükségesebb dolgaid. 

Persze nem muszáj lemondanod a divatról és az eleganciáról sem. A puha szőrme és pompomokkal díszített női kézitáskák idén is hódítanak. A meglehetősen szokatlan formában beszerezhető változatokat úgy alkották meg, hogy azok azonnal magukra vonják a tekintetet. A bolyhos szerkezet néha az egész táskán, néha csak egy apró kiegészítőként jelenik meg. A szőrmés tatyók elérhetőek kisebb és nagyobb változatban is, ráadásul remekül passzolnak egy bőrdzsekihez vagy éppen egy kötött szoknyához.

Shopper táskát mindenkinek! 

Ha ősz, akko barna vagy bézs shopper táska a nyerő. Muszáj beszerezned belőle egyet, ugyanis szinte bármilyen munkanapon vagy eseményen megállja a helyét. Amellett, hogy a színe miatt szinte minden őszi szetthez tökéletesen illik, bőven el tudod rejteni benne a legfontosabb dolgaidat. Viheted magaddal az egyetemre, hiszen a legtöbb modellben bőven elférnek a nagyobb füzetek, akár még egy kisebb laptop is helyet kaphat benne. 

Ez a fajta táska már igen régóta számít népszerűnek, azonban évről évre egyre nagyobb teret hódít magának. Éppen ezért jó hír a shoppert kedvelőknek, hogy ezek a darabok a mostani őszi időszakban is velünk lesznek, talán nagyobb kínálatban, mint valaha. Az óriási, legtöbbször téglalap alakú változatok tökéletesen mutatnak egy laza kardigán mellett, de még egy oversize kabáttal is. 

Kis méretű táskák

Nem feledkeztünk meg azokról sem, akik nem szeretnek vagy nem is akarnak magukkal túl sok dolgot vinni. A telefonnak és a pénztárcának bőven elegendő lehet egy Herschel övtáska, amit többféle színben szerezhetsz be a Borgo.hu webáruházból. Szóba jöhetnek továbbá azok a táskák is, amelyeket többféle formában magaddal tudsz vinni. Léteznek ugyanis olyan szárral rendelkező modellek, amiket akár kézi-, akár oldal-, akár hátitáskaként is viselni tudsz. Egy ilyennel garantáltan nem lőhetsz mellé egyetlen szezonban sem!

loading...