Miért nem jó, ha hazudik a nő az ágyban?

Számtalan vicc, könyv és tanulmány született már a férfiak és nők közötti ellentétről. A két nem épp annyi dologban hasonlít egymásra, mint ahány dologban különböznek. Az egyik ilyen az intim együttlétek során átélt öröm, melynek a férfiak esetében jól látható jelei vannak. A nőknél viszont: ki tudja?

Igen vagy nem?

Amikor két ember ágyba bújik, nemcsak testileg, hanem lelkileg is kitárulkoznak egymás előtt. Az intimitás alapja ugyanis az őszinteség. Éppen ezért meglepő, hogy egyes felmérések szerint a nők több mint fele valójában nem is élvezi az együttlétet, csak úgy tesz.

Pedig ennek nem kellene így lennie! Igaz, hogy sok nő nehezen jut a csúcsra, pedig erre is van már megoldás: a Szexvitál.hu webáruház női vágyfokozókat is kínál, melyek használatával sokkal jobb lehet az együttlét. Választhatunk vágyfokozó cseppek, tabletták és stimuláló krémek közül. Az előbbieket az aktus előtt kell bevenni, az utóbbiakat a szeretkezés során lehet használni. 

E szerek segítségével fokozható a nemi vágy, nagyobb lehet a szenvedély, így nagyobb az esély arra is, hogy a nők átéljék az orgazmust. Nem kell tehát színlelniük, hazudozniuk a partnerüknek, s ezzel sok kellemetlenségtől megkímélhetik magukat.

Miért színlelnek a nők az ágyban?

Sok férfiban fel sem merül, hogy a nő esetleg nem élvezi a hancúrozást. Nem tudják, milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy nő eljut a csúcsra. Úgy gondolják, ők mindent megtettek, és nem is sejtik, hogy párjuk valójában csak megjátszotta magát.

A nők ezt több okból teszik. Leggyakrabban azért, mert kedvesnek tartják a férfit, aki próbálkozik, és nem akarják megbántani, megsérteni őt. Mások azért színlelnek, mert azt gondolják, ők képtelenek az orgazmusra, éppen ezért nem is hiszik el, hogy valaha jó lesz nekik. Sokan csak túl akarnak lenni az eseményen, ezért egy-két halk nyögés kíséretében elhitetik partnerükkel, hogy végeztek.

Ha a két fél párkapcsolatban él, akkor is gyakran előfordul a színészkedés: a nő kínosnak tarthatja, ha imádott párja nem olyan jó az ágyban, de ezt nem meri bevallani még magának sem. Inkább úgy tesz, mintha minden rendben lenne.

Ha pedig csak egyéjszakás kalandról van szó, akkor is sokszor azért jön létre a színlelés, mert a felvett szerep, a csábító szexistennő ezt követeli meg.

Mit tehetünk ellene?

A nők és a férfiak is sokat tehetnek azért, hogy ne kelljen hazugságban élni. Az őszinteség mindig kifizetődő. 

A párkapcsolatban élőknek meg kellene tanulniuk nyíltan beszélni egymással az ilyen intim témákról is. Hosszú távon csak így menthető meg a kapcsolat. Hiszen melyik nő szeretne éveken át színlelni? Mindez fárasztó és veszélyes is. Ha a férfi rájön, megalázva, becsapottnak érzi magát.

Ha valóban nem volt még sosem orgazmusa a nőnek, akkor mindenképp érdemes új dolgokat kipróbálnia. Erre első lépésként nagyon jók a már említett Szexvitál.hu webshop vágyfokozó termékei. 

Ne hagyjuk, hogy a kapcsolat ellaposodjon, kihűljön a színlelések miatt! Tegyünk meg mindent azért, hogy a szexuális életünk rendben legyen: energiát adjon, ne pedig elvegyen!

loading...