Parádé a parlamentben: a KDNP-s képviselőn kiütköztek a hétvége hatásai, azt sem tudta, milyen rendezvényen van

Jakab István a parlamentben

Rég láttunk a parlamentben ilyen méltatlan és az egész Fidesz-KDNP kormányt leíró mutatványt, mint amit Jakab István kereszténydemokrata képviselő nyújtott az ülésen, amit megpróbált levezetni: sikertelenül.

Szabó Tímea mentelmi jogának felfüggesztéséről szavaztak a parlamentben, amikor egy nagyon egyszerű, a fideszes kétharmaddal bármikor átvihető döntést kellett bejelentenie Jakabnak, akire a nála jóval idősebb KDNP-s társa szólt rá, hogy ne bomoljon szét teljesen.

Annak ellenére, hogy a politikus többször ökörséget mondott, egyszer sem kért elnézést, hanem inkább fennhangon jelentette be újra és újra a nonszensz eredményeket.

A Puzsér Róbert által feltöltött videón világosan látszik, hogy a végén sem sikerült megfejtenie a KDNP-s politikusnak, miért ül a parlamentben, ugyanis Szabó Tímea mentelmi joga helyett a szavazati jogától is megfosztotta volna a Párbeszéd képviselőjét Jakab.

Értjük, hogy a hétvége húzós volt, de legalább annyival tiszteljük meg a választókat, hogy ha felfüggesztünk egy mentelmi jogot, azt csináljuk rendesen, elfelejtve a disznóvágás vagy a cseresznyeszedés mámoros pillanatait! Ha máshol nem is, legalább a parlamentben!


További írásokért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is! Maradjunk kapcsolatban!

loading...