Varga Mihály hazudik! Próbáljon kamuzni azoknak, akik kijönnek a boltból! Ahhoz nincs mersze – nyílt levél a pénzügyminiszternek

Rendkívüli bejelentés: érkezik a következő nyugdíjemelés

Varga Mihály hazudik. Egy olyan nyájas kamuömlenyt írt ki a Facebookra, amivel egy az egyben hülyének néz mindenkit, pártállástól, életkortól függetlenül.

Varga Mihály hazudik

„Erősödik a magyar gazdaság teljesítménye, csúcson a foglalkoztatás, kisebb az adóelkerülés, így a folyamatosan csökkenő adók ellenére is magasabb bevétellel számolhatunk…

…Ez a teljesítmény hozzájárul ahhoz, hogy a bizonytalan világgazdasági helyzetben is megőrizzük az ország biztonságát, az elmúlt évek eredményeit, a rezsicsökkentést, a családtámogatásokat, a nyugdíjak értékét, tovább csökkentsük a hiányt és az államadósságot.”

Miféle biztonságról beszél és a nyugdíjak értékéről, miközben többszörösére nőttek az élelmiszerárak. Az Ellenszélen beszámoltunk róla, hogy egy pici zsírszalonna és egy marék töpörtyű több mint ezer forintba kerül. Nem beszélve a húsokról, a kenyérről, a zöldségekről vagy éppen a tejtermékről és a tojásokról.

Menjen el egy bolt kijáratához, és ott próbálja ezt megetetni a kifelé jövő vásárlókkal!

Az euro elérte a 400ft-ot. Ez lenne miniszter úrnak a stabilitás? Varga Mihály hazudik! A foglalkoztatás azért jár a „csúcson,” mert közmunkásokkal, kozmetikázással elhitetik velünk, hogy mindenkinek van magas bére, a KSH már lassan egy bankigazgató keresetét hozza ki „átlagbérnek.” A valóság azonban nem a jól hangzó politikai beszédekben vagy a kamu-adatokban van, hanem a mindennapjainkban.

Hogy kerülhet minden olyan sokba, ha a gazdaság ennyire dübörög? Kit akar hülyének nézni a miniszter? Varga Mihály hazudik, és szemrebbenés nélkül elmondja ezeket a sarkított adatokat mindannyiunk képébe, mivel valódi teljesítményt nem tud felmutatni.

Aki pedig hisz Varga Mihálynak, mert hinni akar neki, az mivel magyarázza, hogy másfélszer-kétszer annyit fizet a boltban, mint régebben szokott? Ezt a kérdést mindenkinek érdemes feltennie magában…

Szégyellje magát Varga Mihály!


További cikkeinkért kövessétek a Facebook-oldalunkat!

 

loading...