Magyarország Kormányának oldalán olyan dolgot tettek közzé, amitől ökölbe szorul az arcunk

Fotó: Ellenszel.hu

A kezünk szokott ökölbe szorulni, de a kormány mai Facebook-bejegyzése annyira pofátlanra sikeredett, hogy az arcunkat is összehúzza a görcs. Íme:

Mégis miről hadoválnak itt nekünk? Azt hiszik, nem járunk boltba? Azt gondolják, hogy nem tűnik fel a vasárnapi ebéd elkészítéséhez szükséges hozzávalók bevásárlásakor az iszonyú mértékű áremelkedés?

Miféle sikert propagál a Fidesz az árstoppal? Épp azok a táplálóbb, egészségesebb ételek, mindennapi életvitelhez szükséges áruk kerülnek többe, amelyekre az idős vagy éppen a nagyon fiatal szervezetnek szüksége van.

Melyik nyugdíjas engedhet meg magának egy teljes értékű étkezést egy nap? Itt még nem beszéltünk másról. A rezsiről, a neadjisten plusz igények kielégítéséről. A dolgozó embereknek is óriási érvágás, ami jelenleg a boltok polcain történik, senki nem állította meg horribilis emelkedést.

A kereskedőkkel akarják megfizettetni? Miféle ötlet ez? Ahelyett, hogy adnának, úgy tesznek mintha valódi árstopot hirdettek volna, pedig ezzel csak magukat fényezik. A pénztárcánk azonban nem hazudik, higgyünk inkább annak!

loading...