Ez nagyot szólt: Bencsik úgy beleállt a vitába, hogy dührohamot kapnak majd a közmédiában

Kép forrása: MTI

Bencsik Gábor kormánypárti újságíró keményen nekiment a közmédiának a választások után. Bencsik azt írta, hogy vesz egy nagy levegőt, és leírja, amit a jobboldalon is mindenkit tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan.

A közmédia úgy reagált, hogy Bencsiket utolérte a baloldali hisztéria. Bencsik Gábor beleállt a vitába, és egy A tanú című filmből kivágott képpel illusztrálva vágott vissza:

Hosszú, személyeskedő, hazugságokkal és csúsztatásokkal teli cikkben reagált a hirado.hu ismeretlen szerzője a tegnap írt posztomra a közszolgálati televízióról. Természetesen semmi kedvem tételesen cáfolni azt a sok ostobaságot, amit leírtak, az egész nem ér annyit. Csupán ide idézném A tanú című film egy részletét: „Jelentem, nem értem. Ez egy komoly névtelen feljelentés volt… géppel írva.”

Azt Stumpf András, a Válasz Online munkatársa szúrta ki, hogy Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia egy szívvel reagált Bencsik Gábor első kiírására.

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere kedden szintén úgy vélte, érdemes lenne a közmédia kiegyensúlyozottságán változtatni.

loading...