Olyasmi derült ki Tóth Gabiról, ami még a fideszes kötődésénél is elszomorítóbb

Tóth Gabi megijedt az őt kritizálóktól?
Tóth Gabi

Úgy tűnik, Tóth Gabinak nem kenyere az őszinteség, ugyanis a kormány felé való kötődését Osváth Zsoltnak is sokáig tagadta, aki videóban mondta el, mekkorát csalódott az énekesnőben.

„Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő” – mondta a videóban Osváth Zsolt.

„Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott. Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli…

…Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem

…Tóth Gabi, ki kell hogy mondjuk: egy gerinctelen érdekember. Egy jellemtelen ember. És tudod, Gabi – mert tudom, hogy nézni fogod ezt a videót, és tudom, hogy majd mész fröcsögni megint mindenfelé, hogy téged mennyire bántanak az emberek. Tudod, nem az van, hogy téged azért bánt bárki is, mert te fideszes vagy, vagy mert Orbán Viktor előtt énekelsz. Téged senki nem azért bánt, mert letetted a voksodat a kormánypárt mellett” – ecseteli a videóban Osváth.

Szomorúbb még a fideszes kötődésnél is, ha valaki mindezt tagadja és érdekből teszi, holott az eddigi előéletében nem tudott volna azonosulni Orbánékkal. Gabink úgy tűnik, ilyen.

loading...