Hogyan működik egy Novacook kombinált tűzhely?

A kombinált tűzhelyek sok háziasszony kedvencei, hiszen segítségükkel pillanatok alatt el lehet készíteni az ételeket. Ha egy nagyobb felújítás előtt állunk, esetleg építkezünk, akkor mindenképpen érdemes a kombinált tűzhelyek között is szétnézni. Amennyiben magas minőségű tűzhelyet szeretnénk vásárolni, akkor érdemes minél nagyobb gondot fordítani a kiválasztásra is.

Milyen termékeket kínál például a Novacook?

Novacook konyhai gépek között elektromos gáztűzhelyeket is lehet találni. Szabadonálló tűzhelyek, valamint beépíthető tűzhelyek teljes tárházát kínálják a webshopban. Szabadonálló tűzhelyei közül kiemelkedőek az Exclusive Line tűzhelyek, amelyek akár meggypiros színben is megvásárolhatók. Amennyiben egy tökéletes design tűzhelyre vágyunk, aminek megfizethető az ára, akkor jó helyen keresgélünk. A gyönyörű meggypiros tűzhely A energiaosztályba tartozik, kombinált gáz-elektromos légkeveréssel működik és a bruttó súlya 65 kilogramm. A 4 gézégő mellett egy wok égőfej is helyet kapott, így akik kedvelik a távol-keleti ételeket mindenképpen emellett a tűzhely mellett tegyék le a voksukat. A tűzhely mellé 2+ 1 év kiterjesztett garanciát is kínálnak, amely már eleve elárulja a termék minőségét. Dupla csirke forgónyárs, öntöttvas edénytartó rács, digitális vezérlés, turbó forró levegő keringetés, tepsi, sütőrács, automata szikragyújtás, merevített oldallapok, saválló fémborítás, dekoratív füstszínű üvegtető jellemzi a Novacook tűzhelyét.

Milyen beépíthető tűzhelyek közül választhatunk?

A Novacook kínálatában azok is megtalálják a megfelelő tűzhelyet, akik a beépíthető megoldásokat kedvelik. Indukciós főzőlapok, gáz főzőlapok, 10 funkciós beépíthető sütők is elérhetők a széles termékpalettán. Az indukciós sütőlapok közül érdemes kiemelni a NOVACOOK MS062 indukciós főzőlapot, amely már 100 000 Forint alatt megvásárolható. A készülékre szintén 1+ 2 év garanciát biztosítanak. A 4 főzőzónás főzőlap összesen 9 fokozaton használható, emellett a vezérlése érintéssel működik. Természetesen az inoxos változat mellett gáz főzőlapot is vásárolhatunk a mostanában oly divatos fekete színben. Könnyen tisztítható üveg felület, eltávolítható öntött vas edény tartó, égésbiztosító, szikráztató segíti a háziasszonyokat a főzés során. A Novacook azokra is gondolt, akiknek nem túl nagy a konyhájuk és csak kisméretű főzőlap elhelyezésére nyílik lehetőségük a konyhában. Az MS 131 kerámia főzőlap 2 főzőzónás, így nagyon kis helyen elfér. A 9 fokozatú fekete színű kerámia lap érintéssel vezérelhető és a súlya 4,4 kilogramm.

A webáruházban gyors kiszállítással lehet a tűzhelyeket megrendelni, így akár már másnap megkaphatjuk a megrendelt termékeket. 20 000 Forint felett a kiszállítás ingyenes, így még ha a legkisebb főzőlapot is rendeljük meg, biztosan nem kell majd fizetnünk a kiszállításért. A webshop ügyfélszolgálata minden vásárlói kérdésre reagál, így érdemes még vásárlás előtt tisztázni a kérdéses pontokat. A termékeket emellett könnyedén akár bankkártyánkkal is kifizethetjük.

loading...