„Cigányok!!! Szavazzatok a Fideszre” – Egy roma tisztségviselő a Facebookon fakadt ki

Varga Zoltán, az Országos Roma Önkormányzat elnökhelyettese a Facebookon fakadt ki, arra kéri a cigányságot, hogy szavazzanak a Fideszre, csakhogy van itt egy óriási DE.

Varga Zoltán bejegyzése:

„Cigányok!!! Szavazzatok a Fideszre és még jobban éhen haltok, mert egy kenyér lesz akár ezer forint is, de ti nem látjátok a fától az erdőt!! Ugye????

Nem gondoljátok, hogy a 12 év alatt a Fidesz leginkább titeket sújtott a törvényeikkel??? Csak emlékezzetek

  • 2010-ben a szociális 28.500 Ft volt a Fidesz hatalomra került első dolga volt, hogy levette 22.800 Ft-ra.
  • A közmunkabér 2010 ben 65 ezer forint volt, ma 56 ezer forint.
  • A rokkantaktól, a rehabilitációs nyugdíjasoktól el vett minden kedvezményt, utazási kedvezményt mozgáskorlátozott kártyát, lejebb vette mindenkinek a nyugdíját, addig hívták vissza felülvizsgálatra, míg a minimumra levették,
  • vagy a nyugdíj megtakarítást, 3200 milliárdot elvett, vissza nem adja

Sorolhatnám reggelig milyen és mennyi kárt okoztak, de ti csakis őrájuk szavaztok. Hát tegyétek, de majd tőlük is kérjetek, mikor bajba lesztek, mert most a Mi Hazánkat is bejuttatják a parlamentbe, és akkor megnézhetitek magatokat.

Csak szavazz a Fideszre, ami eddig volt, még azt is elveszi ha hatalomra kerül megint. Jussak eszetekbe, de akkor már késő lesz.

Szavazz a baloldali összefogásra, mert még ott van esélyünk emberként élni, de ha nem mész el szavazni, azzal a Fideszt támogatod és azt kapod, amit leírtam. Április 3-án szavazzatok a baloldali összefogásra a gyerekeitekért, unokáitokért, családjaitokért. Ettől már csak jobb lehet a következő 4 év.”

loading...