Juszt László hosszas keresgélés után talált egy videót, ami megmagyarázza, miért gyűlöli Orbán Kádárt

Juszt Lászlót régóta foglalkoztatja az a kérdés, hogy vajon miért utálja ennyire Orbán Viktor Kádár Jánost annak ellenére is, hogy az Orbán család csak kapott attól a rendszertől.

Juszt László bejegyzése:

„Nagyon régóta foglalkoztat a kérdés, hogy vajon honnan a határtalan gyűlölet Orbánban Kádár irányában? Végülis a saját édesapja is, mint pártitkár “beosztottja” volt.

A kedves papa a külföldi kiküldetés idején nem kereshetett olyan nagyon rosszul. Ő maga élvezte a kiváltságokat, hiszen nem mindenki kaphatott helyet a szakkollégiumokban. Ahogyan ő is utalt rá nem egyszer, annak az “átkosnak” köszönheti a diplomáját, s azt, hogy kijött a nyomorból.

S valóban, ha a háború után – valamilyen formában – a Horthy rendszer maradt volna meg, akkor Orbánról, csak a falujában tudhatnának néhányan. Az ő családjától nem vett el semmi az a rendszer. Ellenkezőleg csak kaptak. Akkor mégis miért ez a gyűlölet Kádárral és a rendszerével szemben? Azt hiszem megtaláltam. Kádár olyanokat mondott és tett, amit Orbántól nem lehet elvárni.”

loading...