Végre helyre tették Gubás Gabit: Molnár Áron szerint hazudott, amikor az Elkxrtukban Dobrev Klárát alakította

„Gratulálok majdnem minden díjazottnak. Gubás Gabinak nem, mert elvállalta az Elkúrtuk című propagandafilmben az egyik főszerepet” – mondta Molnár Áron színész-repper-aktivista, aki idén Arany Medál-díjat kapott színészi munkájáért. A díjat 2008 óta osztják ki, hat kategóriában, közönségszavazatok alapján.

Molnár a Facebookon osztotta meg a díjátadó elmondott beszédét, amiben kritizálta Gubás Gabi munkáját, aki az Elkxrtuk című fideszes propagandafilmben Dobrev Klárát alakította:

„Az én kérdésem csak annyi, hogy vajon amikor elolvasta Gabi a forgatókönyvet, és odajutott, amikor Dobrev Klára azt mondja, hogy »járulékos veszteség, ha az ártatlanul arra járó emberek is veszélybe kerülnek, miután a rendőrök lecsapnak a tüntetőkre«, akkor vajon elgondolkodott-e színészként, hogy ez igaz-e? Hogy ez valóban elhangzott-e? Rákérdezett-e? Utánajárt-e?

Ahogy azt egy valódi színész tenné. És vajon gondolsz-e Gabi arra a bűntudatra, amikor rákérdeznek majd a gyerekeid, hogy ez tényleg így történt-e? Lesz egyáltalán egy szemernyi bűntudatod is, hogy hazudtál, hogy nem néztél utána? Félreértés ne essék, szerintem Gyurcsány Ferenc a legkártékonyabb személy a jelenlegi összefogásban, ezzel előzném meg a kommentszekcióban a pártpolitikai hovatartozásom besorolását.

De itt, nálad, Gabi, egy színészi felkészülés munkáját kérem számon. Az Arany Medál-díj közönségdíj, ezért ezt nem tudom elvitatni tőled. Itt inkább a színészi munka hiányára szeretnék rámutatni.”

loading...