Semjén Zsolt szerint abszolút többséggel fog nyerni a Fidesz 2022-ben is

Kép forrása: Semjén Zsolt Facebook-oldala

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke is felszólalt a Fidesz tisztújító kongresszusán, ahol a Telex cikke szerint lényegében mindenről beszélt, ami eszébe jutott. Mondta például, hogy Szél Bernadett miniszterelnök, Vona Gábor belügyminiszter, Gyurcsány Ferenc pedig pénzügyminiszter lenne most, ha a „reformkommunista-reformfasiszta kormány” lenne hatalmon

A KDNP elnöke felidézte, hogy a Hungexpón volt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus és a Vadászati kiállítás. Szerinte az ellenzék végig támadta ezt a két programot, és megpróbálta letagadni a valóságot, hogy tömegek voltak rá kíváncsiak.

„Ha én lennék Budapest főpolgármestere, köszönetet mondanék a kormánynak, hogy ezt a csodát megépítette Budapestnek”

– mondta Semjén. Szerinte ehhez képest Karácsony ugyanúgy tagadta a valóságot, mint a többi ellenzéki. „A legfőbb szövetségesünk a valóság és a nép” – jelentette ki.

Az Európai Unió legsikeresebb szövetségének nevezte Semjén a Fideszt és a KDNP-t, hiszen 2008 óta minden választást abszolút többséggel nyertek meg. „Most se lesz másként” – tette hozzá.

A 2022-es választás Semjén szerint a keresztény civilizáció és a nemzeti szuverenitás védelméről fog szólni.

Márki-Zay határontúliakhoz tett látogatását egy éjjeli bogárhoz hasonlította, aki zümmögött egy kicsit, majd nekiment a falnak. Semjén a hódmezővásárhelyi polgármestert „Gyurcsány és Gyurcsányné” marionett bábujának és Brüsszel kiszolgálójának tartja. Az ellenzéknek a centrális erőteret duális erőtérré kellett alakítania – fogalmazott Semjén. A DK-Jobbik szövetséges szerinte egy reformkommunista-reformfasiszta zagyvaság, és az ellenzéki pártokat egyedül Orbán Viktor patologikus gyűlölete tartja össze.

Feltette a költői kérdést Semjén, hogy mi lett volna az országban, ha 2018-ban nem a Fidesz-KDNP nyer, és a járvány alatt reformkommunista-reformfasiszta kormány van hatalmon. Szerinte Szél Bernadett lett volna a miniszterelnök, Vona Gábor a belügyminiszter és Gyurcsány Ferenc a pénzügyminiszter.

2022-ben hasonló támadás éri majd szerinte Brüsszelből és az ellenzéktől a Fidesz-KDNP-t, mint az előző két választáson, de Semjén azt ígérte, megvédik a családokat, a keresztény civilizációt és a nemzeti szuverenitást.

loading...