Vadai Ágnes olyan kemény levelet küldött Navracsicsnak, hogy a képviselő letiltotta – itt most elolvashatja

Kép forrása: MTI

Navracsics Tibor ma azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy van egy kisvárosi mozi az országban, ahol nem vetítik a gyucsányozós heccfilmet. Jobban tette volna, ha azon akad ki, hogy vannak olyan települések, ahol nem jutnak el helyben orvoshoz a magyar emberek.

Vadai Ágnes, a DK képviselője sem hagyta szó nélkül ezt a pofátlan viselkedést, és olyan nyílt levélben tette helyre Navracsicsot, hogy azonnal letiltotta őt a fideszes politikus.

Vadai nyílt levele:

“NYÍLT LEVÉL DR. NAVRACSICS TIBORNAK

Kedves Tibor!

Kötelességemnek érzem megírni Neked a magyar adófizetők milliói által megfogalmazott kritikát, amelyekkel az elmúlt 10 évben folyamatosan szembesültem a közszolgálati média, az MTVA kapcsán. Minden bizonnyal te is naponta kapsz ilyen panaszokat és a leveledet már régen megírtad az évi száz milliárdból működő közmédia hírhamisító vezetőjének is. Tudod, annak az embernek, akinek a munkatársai nem hívnak meg ellenzéki politikust élő adásba, nem tudósítanak az ellenzéki pártok sajtótájékoztatóiról.

Kedves Tibor!

Talán hallottál az elmúlt hetekben az ellenzéki előválasztásról, amelynek első fordulójában 632 479, második fordulójában 662 016 ember szavazott. Igazi politikatörténelmi pillanat volt ez, a demokrácia valódi ünnepe. A magyar emberek egy jelentős része azonban sajnos nem tájékozódhatott erről az adófizetői pénzből fenntartott közmédiából, ott ugyanis előbb elhallgatták az előválasztás intézményét, majd a legvadabb pártállami időket idéző módon próbálták bemocskolni az ellenzéki szavazókat és politikusokat egyaránt.

Jogosnak tartom a tisztességes magyar emberek felháborodást azzal kapcsolatban, hogy a közmédia napjainkban már semmilyen közszolgálati funkciót nem lát el.

Kedves Tibor! Minden bizonnyal te is szeretnél választ kapni, hogy milyen aljas politikai megfontolás áll a propaganda terjesztése mögött és, hogy mikor számíthatnak a magyar adófizetők milliói arra, hogy a közmédia tisztességesen fogja őket tájékoztatni.

Tisztelettel,

Dr. Vadai Ágnes

U.I.: Úgy néz ki jön a front, vagy talán ami még rosszabb: a ciklus végére még a józanabb, Európát megjárt fideszes is megbolondul. Mondjuk ilyen csapatban nem is csoda…”

loading...