Gréczy Zsolt helyre tette Giró-Szász András eszelős kijelentését, miszerint a 2006-os vitát is tönkretette Gyurcsány

Ha az ellenzéki szövetség kiveti magából Gyurcsányt, és kizárják minden platformjukról – mert ő volt az, aki 2006-ban “meggyalázta” a miniszterelnöki vitát -, “akkor minden elképzelhető”  – mondta Giró-Szász András az Mfor.hunak egy interjúban a miniszterelnöki vitáról. Orbán Viktor volt főtanácsadóját “lebilincselte a miniszterelnök az intellektuális fölényével”.

Giró-Szász András, Orbán Viktor miniszterelnök volt főtanácsadója hosszú online interjút adott az Mfor.hu Klasszis Klubjának. A volt kormányszóvivő nem szokott nyilatkozni, 2018-ban jelent meg Gondolat és erő – a cselekvő állam orbáni modellje című könyve, ami „útmutatóként szolgál az elmúlt 11 év kormányzati filozófiájának megértéséhez”.

Gréczy Zsolt a Facebookon igazította helyre Giró-Szász eszelős kinyilatkoztatását. A DK politikusa így reagált:

Giró-Szász szerint Orbán azért nem vitázik, mert Gyurcsány Ferenc erodálta a vitát 2006-ban. Segítek: nem erodálta a vitát, hanem tönkreverte Orbánt.

Úgy tűnik, Orbán Viktor a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy a 2006-os tévévitán Gyurcsány Ferenc a földbe döngölte, ezért üzenget össze-vissza sületlenségeket.

loading...