Gyurcsány Ferenc a lyukra futott Origónak: „aranyló kis Sherlock Holmes-ok”

A kormánymédia tegnap óta azt próbálja bebizonyítani, hogy Gyurcsány Ferenc nem jöhetett haza Szardíniáról úgy, ahogy mondta. A DK elnöke reagált a vádakra, bebizonyította, hogy a fideszes média már megint hazudott. 

Az Origo szerint Gyurcsány Ferenc nem jöhetett haza Szardíniáról a fapados EasyJettel, mert a légitársaságnak nincs közvetlen járata onnan Budapestre, sőt, Bécs-Szardínia, Milánó-Budapest vagy Róma-Budapest vonal sem létezik. Mint írják, Budapestről csak Amszterdamba, Párizsba, Lyonba, Bázelbe, Genfbe, Londonba és Manchesterbe utazhatunk a fapados légitársasággal.

Gyurcsány erre válaszul közzétette jegyét, melyből kiolvasható, hogy bázeli átszállásos járattal utaztak haza Magyarországra.

Gyurcsány Ferenc bejegyzése:

„Édes tündérnokedlik nagyon vigyáznak rám. Egy pillanatra se veszik le rólam a szemüket, és mint aggódó édesanyák, izgalomba jönnek, ha nem tudják hol vagyok. De kis cukorfalatok. 

Most éppen odáig vannak meg vissza, mert nem tudják, hogyan jöttem haza Szardíniáról. Sok-sok cikkben osztják meg aggodalmaikat. Én nem értem félre. Tudom, hogy szeretnek. Kicsi malackáim, de jó, hogy vagytok!

Dehogy értem félre. Nyilván azt akartátok megkérdezni a műtét után, hogy ugye minden rendben van és ugye nem fáj semmi. De jó, hogy kérdezitek. Köszönöm, rendben vagyok. Kijöttem a kórházból. Biztosan segített, hogy fohászkodtatok értem, felépülésemért. 

De rendben. Segítek nektek. Mert olyan jók vagytok. Megmutatom a beszállókártyáimat, hogy ne kelljen végre kutatni, találgatni, sejtetni, hogyan is jöttem haza. 

Aranyló kis Sherlock Holmes-ok.”

loading...