A hanyatló Nyugatra menekül az Orbán család a választási vereség előtt

Kép forrása: MTI

A Blikk szerint Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya a spanyolországi Marbellán telepedett le családjával.

Elköltözött Magyarországról Orbán Ráhel, Tiborcz István és három gyermekük – állítja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a miniszterelnök legidősebb lánya és családja a spanyolországi Marbellán lakik. A Blikk álllítása szerint a Tiborcz-Orbán pár legidősebb gyermekét már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

A Blikk szerint Orbán Ráhel egy Instagram-bejegyzésben tudatta követőivel, hogy elhagyja az országot – oldala azonban privát, a bejegyzést a Blikk csak idézni, megmutatni nem tudta:

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.”

A Blikk nyomozása szerint Tiborcz István egyik cége lehet az oka költözésnek: a köztudatba az Elios-botránnyal bekerülő kormányközeli vállalkozó beszállt egy spanyol beruházásba is.

Miközben a fideszes politikusok arról beszélnek, hogy jönnek haza az elvándorolt magyar fiatalok, még Orbán Viktor miniszterelnök lánya is elmenekült s Fidesz által megkeserített Magyarországról. Ciki.

loading...