Dér Heni teljesen kiakadt a Nagy Ferót és Tóth Gabit fikázókra: „csináld utána, vagy ne csináld, csak tiszteld!!”

Kép forrása: Dér Heni Instagram

Dér Heni a minap úgy érezhette, hogy rég került be a hírekbe, úgyhogy mond valamit, amire majd mindenki figyel. Hát, így is lett, de csúfos véget ért a történet, amelynek az a lényege, hogy egy indulatos Instagram posztban megvédte Tóth Gabit és Nagy Ferót.

Véleménye szerint a netezőknek nem kritizálni kéne mindenkit, hanem utánuk csinálni, vagy legalább tisztelni ezeket a „művészeket”.

Mégis mire gondolhat Dér Heni? Csinálják utánuk a Fidesz-imádatot és az azzal együtt jár összes többi bolondságot? Mire gondol?

Íme Dér posztjának szövege:

„Ez vagyok én!! Hiszem, hogy a 360.000 követőm között javarészt olyan emberek vannak, akiknél nem az óvodás külsőségek alapján kategorizálnak embereket.. Hiszem, hogy mindenki igyekszik kihozni magából a maximumot, és elfogadni, megszeretni a velünk született adottságainkat.. Mint a külső, mint a belső értékeinket!!

Hiszem, hogy tiszteljük egymást: elismerjük a tanulást, elfogadjuk a mások által megélt tapasztalatokat, nem kezdjük el ekézni és kéretlenül belekötni a másik életébe! Mindenki másképp csinálja alapon ne fájjon már, hogy @tothgabi énekel a pápa előtt és az se fájjon, hogy @nagyferobeatrice Kossuth-díjat kapott!! Csináld utána, vagy ne csináld, szerintem inkább csak tiszteld!!

Ne borulj ki a pedagógusra, mert igyekszik nevelni a gyereked.. Ne gyűlölködj azért, mert sok vagy kevés ruha van valakin a színpadon!! A színpad -ugyanúgy mint a színházban is- egy platform, nem a boltban találkozol az illetővel!! Ne az -újságírónak nem nevezhető- online platformra szalagcímeket gyártó cikkek alapján próbálj tájékozódni és ítélni emberek felett!!

Ehelyett inkább ne legyél közömbös a bajba jutottakkal szemben és akkor legyen mindenki hős, amikor a tettekre van szükség!! Olyankor hiszem, hogy a 360.000 követőm egy szuszra pattan fel a székéből és menne segíteni ugyanúgy mint @dietzgusztav, és nem úgy reagálna a Dunába fulladt barátnőjére, hogy a világáról nem tud..

Hiszem, hogy rohadtul felébred mindenki, mert egyre nehezebb így mosolyogni… Pedig meg kellene tanulni minél hamarabb és nem azon rugózni, ki mit tett le az asztalra!! Először gondolkozz el, te mit tettél le, aki megkérdezed!!! Jaa és értékeld azt amid van!! Legyél hálás és ne akarj olyan érdekbarátokat magad köré, akinek csak addig vagy barát, amíg haszna van belőled!!!

Visszasírom lassan a gyerekkorom, pedig egy balkán háborút is erősebben, emberségesebben éltünk meg, mint ami most zajlik a világban!! Hiszem, hogy az augusztus 20.-ból nem csak a fikázás marad meg, hanem az ideológia is, valójában mit is ünnepelünk!! Hiszem, hogy több mint az a 360.000 ember az, aki még egy kicsit hasonlóan gondolkodik!!”

Ünnepeljük tehát az ideológiát, ami körbelenget az idei államalapítás ünnepét. Erre az ideológiára gondolt Dér Heni?

loading...