Deutsch Tamás szerint Karácsony a budai kertvárosi lakásából csak GPS segítségével talált el Zuglóba, amikor polgármester volt

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője Karácsony Gergely főpolgármesteri teljesítményét értékelte legfrissebb Facebook-posztjában.

Deutsch szavai szerint „Karácsony Gergely 2014-ben valójában nem a kerületi önkormányzati választáson, hanem a baloldal miniszterelnök-jelölti előválasztásán indult. Csakis ez a törekvése érdekelte, erről szólt az egész politikai akció.” Szerinte így is viselkedett aztán zuglói polgármesterként, „magasról tett a polgármesterségre (értsd: ő magas és vékony). A budai kertvárosi lakásából még a ciklus végén is csak a Google Maps segítségével talált el Zuglóba.”

Posztjában nehezményezi, hogy Karácsony

aztán 2019-ben sem a fővárosi önkormányzati választáson, hanem a baloldal újbóli miniszterelnök-jelölti előválasztásán indult.És persze megint így is viselkedik, egy percig sem dolgozik főpolgármesterként. Csakis a személyes érvényesülése érdekli és Gyurcsány felkent embereként egy hisztis Facebook influenszert játszik.

Deutsch Tamás végezetül arról ír, hogy mindeközben Budapest kezd teljesen leamortizálódni, meglátása szerint „tényleg szinte mindenhol kosz, gaz, hajléktalanok, rendetlenség és persze ismét a Demszky-féle “világvárosi” lét elengedhetetlen kelléke, a reggeltől estig tartó dugók.

Az egész ország jobban járna, ha fideszes politikusok nem játszanák az ország sorsát féltőinek szerepét, mert egy olyan bandának, amelyik elherdálja a nemzet vagyonát, nem áll túl jól az említett szerep. 

loading...