Kiderült, milyen üzletbe fog Orbán Ráhel: bababoltot nyit az elitnek

Orbán Ráhel interjút adott
Kép forrása: MTI

Bababolt lesz Orbán Ráhel nemrég alapított vállalkozása – szúrta ki az információt a Szabad Európa a miniszterelnök lányának LinkedIn-profiljában, ahova Orbán Ráhel bejegyezte a vállalkozását, mint folyamatban lévő szakmai tapasztalatot.

Az Odu névre keresztelt bolt babáknak és kisgyerekeknek készített termékeket fog árulni. A célközönséget pedig a tudatos és jómódú fiatal szülők alkotják. Az Odu ugyanis nem egyszerű bababolt lesz, hanem concept store: különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot kíván közvetíteni.

Ennek megfelelően a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémium minőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen.

Mint Orbán Ráhel írja: az Odu „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára”, célja pedig, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje”.

Vajon arra is megtanítja majd a fiatal szülőket, hogy ha Horvátországban nyaralnak, akkor nyugodtan dobják el bárhol a pelenkát, amit már elhasználtak?

loading...