Orbán kiakad: Dobrev Klára a norvég nagykövetségen járt, hogy visszaszerezze a norvég alap pénzeit a civileknek

Kép forrása: Dobrev Klára Facebook-oldala

Dobrev Klára újabb lépést tett meg annak érdekében, hogy a kormányváltás után a Nyugat visszafogadja a szabad, demokratikus, Fidesz-mentes Magyarországot:

A DK miniszterelnök-jelöltje a nagykövet távollétében találkozót kezdeményezett Norvégia budapesti nagykövetségének helyettes vezetőjével, Havard Austaddal. Dobrev Klára azért kért találkozót, mert az Orbán-kormánnyal ellentétben számára fontos, hogy a norvég kormány továbbra is segítse a magyar embereket.

Az országban már talán mindenki tudja: Orbán Viktor felelőtlen, önző magatartásának eredményeképpen Magyarország a Norvég Alap 77 milliárd forintjától esett el. 

Dobrev Klára arra kérte Ügyvivő Urat, hogy mihamarabb tegyenek elérhetővé magyar civil szervezetek számára közvetlenül pályázható forrásokat.

A 2022-es kormányváltás pedig miniszterelnökként azért fogok a norvég kormánnyal együttműködve mindent megtenni, hogy a Norvég Alap pénzei ismét eljussanak a magyar emberekhez, a magyar civil társadalomhoz, egyszóval azokhoz, akiket Orbán csak azért hagyott cserben, mert az ország jövőjénél sokkal fontosabb neki a haverok ellenőrizetlen gazdagodása

– szögezte le a DK miniszterelnök-jelöltje.

Orbán kormánya az oroszokhoz és Kínához dörgölőzik, ellopja a támogatásokat, amit pedig nem lophatnak el, vagy tőlük függetlenek kapnának, arról inkább lemondanak. Ezzel az undorító habitussal szemben áll Dobrev Klára, aki minden erejével azon dolgozik, hogy a magyarok megkapják az Orbán-kormány miatt elbukott milliárdokat.

loading...