A DK beállt a legesélyesebb Baranya megyei jelölt mögé: Szakács László elindul az előválasztáson

Kép forrása: MTI

A Demokratikus Koalíció Dr. Szakács Lászlót jelöli Baranya megye 2. választókerületében az őszi ellenzéki előválasztáson, jelentette be Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje.

Laci nem csak Komló korábbi alpolgármestereként, hanem jelenlegi országgyűlési képviselőként is bizonyította, hogy mindig a pécsiek, komlóiak és a térségben élők érdekeit képviseli

– írta Dobrev Klára.

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint Szakácsot nem csak a szakértelme, hanem 20 éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen Baranya megye 2. választókerületének egyéni országgyűlési képviselője, és szolgálja tovább az itt élőket ugyanolyan lendülettel, mint eddig.

Éppen egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben itt is győzni tudjunk, ezért a DK Szakács Lászlót támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson! – zárta a jelölt bemutatóját Dobrev.

Szakács László a választókerületében népszerű politikus. Az MSZP elnöksége indoklás nélkül vette le róla a kezét, de a Demokratikus Koalíció nem hagyja veszni a körzetet, és beáll a politikus mögé.

A szocialisták lényegében helyben átadták volna a Fidesznek a baranyai választókerületet, mivel Szakács Lászlón kívül nincs olyan érdemi jelölt, aki eséllyel indulna el a kormánypárttal szemben.

loading...