Ide juttatott minket Orbán gyűlöletkampánya: fegyverrel támadták meg a DK-s aktivistákat

Dobrev Klára mai egri utcafórumát fideszes provokátorok próbálták megzavarni. Mivel a nagyjából kétszáz fős kampányeseményt nem sikerült félbeszakítaniuk, egyikük egy váratlan pillanatban egy fegyvert rántott elő, és ráfogta a rendezvény egyik résztvevőjére

– számolt be a borzalmas élményről a DK a Facebookon.

Miután a DK EP-képviselője, Rónai Sándor rendőrt hívott a fegyverrel hadonászó férfi miatt, a kiérkező rendőri egység golyóállómellénybe öltözött, és őrizetbe vette a provokátorokat.

Úgy tűnik, a Fidesz így képzeli el a gyurcsányozós vándorkiállítását és a következő egy évet:

aki nem ért egyet a Fidesszel, azt fegyveres provokátorok próbálják majd megfélemlíteni – ahogy azt számtalanszor láttuk már távoli diktatúrákban.

Előre szólunk, minél többször támadnak meg minket, mi csak annál többen leszünk. A változás elkerülhetetlen, bármilyen görcsösen is kapaszkodik a hatalomba az Orbán-rendszer.

Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje a poszt alatt azt írta, hogy köszöni a rengeteg aggódó üzenetet, mindenki jól van! ? Hozzátette: “mi szavakkal küzdünk, ők megfélemlítéssel.”

Megüzente a Fidesznek azt is, hogy nem törték meg, folytatja az országjárást, és az ősz ellenzéki előválasztásig meg sem áll!

loading...