Gréczy Zsolt úgy leégette Rákay Philipet, hogy többet nem fog élcelődni más születésnapján

Kép forrása: MTI

Amikor a Fidesz holdudvarának (értsd: fizetett kádereinek) elfogynak az érvei, hajlamosak a külső jegyek, vagy éppen a csillagok állása alapján is ráhúzni valakire a vizes lepedőt. Így történt ez Rákay Kálmán (Philip) esetében is, aki Gyurcsány Ferenc születésnapja kapcsán mutatott rá arra, hogy a DK elnöke Trianon napján jött a világra.

Már az óvodai középső csoportban megtanulják a gyerekek, hogy amiről nem tehet valaki, azért nem szabad bántani. Rákay úr ezt nem tanulta meg, és ahogy az óvodai mondóka tartja:

„Aki mondja másra, az mondja magára!”

Gréczy Zsolt rámutatott arra, hogy a gúnyolódó kisgyermeklelkű (de annál jóval gonoszabb) propagandista a saját csapdájába sétált, ugyanis

Rákay január 11-én született, 1919-ben ezen a napon csatolták Erdélyt Romániához.

Érthető, hogy nem talált fogást Rákay Philip Gyurcsány Ferencen a születési dátumán kívül, de ha már csak ez az egy fegyver maradt a kezében, legalább ezzel jött volna ki anélkül, hogy saját magát járatja le.

Frissítés: Rákay Philip jelezte felénk, hogy a születésnapja nem január 11-e, hanem március 10-e. Az interneten elérhető információk alapján a dátum január 11. Ha ez nem így van, javasoljuk, hogy módosítsa ezt a publikusan elérhető felületeken is! A lényegen azonban mindez nem változtat: nem azért csatolták el Erdélyt, mert Gyurcsány Ferenc június 4-én született.

 

loading...