Álljon meg a menet! Így nem mehetünk neki az előválasztásnak, teregessük ki a szennyest, de azonnal!

Kép forrása: MTI

Mielőtt bárki követ vetne rám, egy véleménycikk következik, amit azért írok, mert szeretném, ha egységesen váltanánk le Orbán hazug rendszerét! Sokak az ellenzék soraiból sem fognak szép szemmel nézni rám, de úgy érzem, szükségszerű, hogy a győzelem eléréséhez tisztázzunk néhány dolgot:

1, Gulyás Márton interjúja során, amelyben Tóth Csaba MSZP-s zuglói képviselőt kérdezte, fontos információk hangzottak el, amelyeket mindannyiunknak meg kell fontolni ahhoz, hogy sikerüljön a kormányváltás. Az egyik tanulság ebből a műsorból, hogy a győzelemhez át kell alakítanunk az eddigi szokásainkat. Példának okáért be kell fejeznünk kimosni egymást a szarból (már elnézést) még akkor is, ha azt a szart a mi kutyánk kölyke pottyantotta le! 

Álljon itt Hadházy Ákos kommentje, amire ezidáig háromezren reagáltak!

2, Ne jussunk el odáig, hogy gyilkosságokról és emberölésre való felbujtásokról érdeklődjön egy riporter! Előzzük ezt meg bármilyen módon! Karácsony Gergely például jelentkezzen be miniszterelnök-jelöltnek az MSZP-P szövetségből, ne taktikázzon, hanem tegyen rendet a saját soraiban! Mondja el, hogy mégis mi folyik itt a háttérben, és kíván-e a csapatába (feltéve, ha ő nyeri az előválasztást) ilyesféle vádakkal bélyegzett politikusokat vinni! (Zárójelben megjegyezném, hogy eddig egyedül Dobrev Klárának sikerült korrekten eljárnia az előválasztási versenyben.)

3, Tisztán induljunk neki ennek! Akinek takargatnivalója van, az vagy húzzon el a közéletből, vagy teregesse ki a szennyesét, és ne várjuk meg, amíg a Fidesz a „vadhajtásaink” miatt újra megnyeri a választást!

Térjünk észhez, kedves politikusaink, próbáljunk már végre egy olyan országot teremteni, ahol nem hányjuk el magunkat, amint felnézünk a hírportálokra, vagy csak kitesszük a lábunkat az utcára!

A nevem vállalásával üdvözöllek titeket, és sok sikert a TISZTA, BECSÜLETES előválasztáshoz!

Jabronka Richárd

loading...