A kormány undorító táblázatot tett ki a Facebookra, most éppen ezzel próbálják megvezetni és hergelni a népet

Fotó: Ellenszel.hu

Magyarország kormánya és annak tisztviselői az elmúlt hetekben a kérések ellenére sem tudatták a közvéleménnyel, hogy hányan fertőződtek meg, illetve hányan hunytak el esetlegesen a vakcinák beadása után. Április 25-én, vasárnap reggel viszont úgy döntöttek, hogy mégis vannak ilyen adatok, amiket meg is osztottak egy nagyon durván félrevezető táblázatban a kormány Facebook-oldalán.

A poszt szövege sem semmi, de a félrevezető, magyarázat nélküli táblázat közzététele egyenesen bűn és hazugság. Mint írják:

A baloldali politikai erők többféle módon folytatják oltásellenes kampányukat. Ennek egyik formája az, hogy kétségbe vonják egyes vakcinatípusok hatékonyságát. Ezért a kormány nyilvánosságra hozza az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat. Ezekből az adatokból jól látható, hogy minden Magyarországon használt vakcina hatékony és erős védelmet nyújt a fertőzés ellen. Mindenkit arra kérünk, hogy éljen az oltás lehetőségével. Az oltás életet ment.

Jöjjön akkor a táblázat:

Ezzel a táblázattal akarja szánt szándékkal félrevezetni a lakosságot az életmentéssel kampányoló Orbán Viktor kormánya.

Miért nem közölték, hogy azért fertőződtek meg sokkal többen Pfizer oltás után, mint mondjuk Szputnyik után, mert sokkal több Pfizert adtak be eddig Magyarországon, tehát nagyobb a valószínűsége, hogy egy Pfizer-oltást kapott ember elkapja a koronavírust? Ugyanígy van ez az elhunytak számánál is.

Azok pedig, akik a Moderna vakcináját kapták, azért fertőződtek meg sokkal kevesebben, mint a más vakcinával oltottak, mert abból adták be a legkevesebbet, tehát sokkal kevesebb ember kaphatta el az adott oltás után a vírust.

A Pfizerrel pedig főként időseket oltottak, tehát magától értetődő, hogy a halálozások nem az oltással összefüggésben alakultak ki.

Szégyellje magát Magyarország kormánya, hogy ilyen hazug adatsorral próbál hangolni a nyugati vakcinák és az ellenzék ellen!

loading...