Újabb érdekes adatokat tettek közzé a NER-gép titokzatos dubaji utazásáról

Újabb posztot tett közzé Hadházy arról a dubaji repülőútról, amiről tegnap a teljes hazai sajtó döbbenten számolt be. Noha Orbán Viktor korábban azt kérte, mindenki tartózkodjon az egzotikus utazásoktól, a NER-elitet ez hidegen hagyta, a hírek szerint Dubajban töltötték a hosszúhétvégét.

A független képviselő azt írja a Facebookon:

A Gázszerelőnek kb. 30 millió forintjába került az oda/vissza összesen 10 órás repülőút Dubajba. Óránként ugyanis kb. 3 millióért bérelhető az egyik legnagyobb elérhető luxus magán jet, a Bombardier Global 6000 típusú repülőgép.

Hozzáteszi:

„Személyenként 15 millió forintot repültek tehát el a hétvégén, ezért egy átlagos magyar kb. 7 évig dolgozik.”

Hadházy még szerdán a Facebook-oldalán nyilvánosságra hozta a listát, amely szerint a felcsúti milliárdos Mészáros Lőrinc, a vele többször hírbe hozott, de üzleti kapcsolatban is álló Várkonyi Andrea műsorvezető, illetve Mészáros fia és annak felesége utazott pénteken a Bombardierrel. A keddi visszaútra Mészárost és Várkonyi Andreát regisztrálta a cég a dokumentum szerint.

Várkonyi Andrea nem erősítette meg az utazása tényét, de nem is cáfolta azt a hvg.hu-nak. Mészáros Lőrinc „nem kíván nyilatkozni”.

loading...