Nem pózolni kell a vakcinákkal, hanem érdemi segítséget nyújtani

Kép forrása: Simicskó István Facebook-oldala

Szerencsére vannak még emberek az országban, akiknek a Fidesszel ellentétben tényleg fontos a magyar emberek egészségének védelme.

Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármester, Ferencz István DK-s alpolgármester és Gréczy Zsolt, a párt volt országgyűlési képviselője valódi segítséget nyújtanak a járvány-válság súlya alatt a Fidesz által magára hagyott szociális intézményeknek:

védőruhákat és maszkokat vittek a pestszentlőrinci Havanna Lakótelepen működő Somogyi László Szociális Szolgálatnak.

A segítséget Bálint Ramóna igazgató asszony fogadta, aki minden bizonnyal örült a hozzájárulásnak, hiszen a koronavírus-járvány mindenkit nehéz helyzetbe hozott. Ahogy az időseket, úgy a rajtuk segítő szervezeteket is, ezért most különösen fontos minden adomány, amit ők kapnak.

Ha a Fidesz valóban törődne ezekkel az emberekkel, a betegekkel és idős, akkor talán nem az ellenzéki politikusoknak kellene a védőfelszerelést leszállítani.

Hol vannak a kormánypárti politikusok? Hol van az Orbán-kormány segítsége?

Azt tudjuk, hogy hol vannak a kormánypárti politikusok: miközben a Fidesz kizárja az önkormányzatokat az oltási program megvalósításból is, addig ők megváltóként hordják ki „házhoz” az EU-tól kapott vakcinákat, hogy ebből is szavazatot csináljanak. De arra a kérdésre, hogy hol van a kormány segítsége, már nem tudunk ilyen pontos választ adni, hiszen mindenki azt keresi, de eddig még senki nem találta meg.

loading...