Mészáros Lőrincnek megsúghatták, mikor nyit az ország? Már wellness hétvégét hirdetnek a Facebookon

Luxusjacht: többe került a magyaroknak, mint a gyógyszeradó.
Kép forrása: MTI

21 órával ezelőtt érdekes reklám jelent meg Mészáros Lőrinc szállodaláncának Facebook-oldalán:

a posztban egy áprilisi wellness hétvégét hirdetnek. 

A bulira hívó bejegyzésben található link a szállodalánc honlapjára vezet, ahol arra buzdítanak mindenkit, hogy

foglaljanak minél hamarabb, hiszen a helyek csak limitált számban elérhetőek.

A TV2 is jelen lesz a kihagyhatatlan parádén

Töltsön el egy önfeledt hétvégét elegáns környezetben, táncoslábú sztárok társaságában! Az egerszalóki Saliris Resort a megszokott magas színvonalú kényelem és wellness által biztosított kikapcsolódáson túl a TV2-vel együttműködve egy csodálatos programmal kápráztatja el azokat a szerencséseket, akik ezen a hétvégén a szállodák vendégei lesznek (a meghirdetett programokon kizárólag a Dancing With The Stars ajánlatban foglalt Vendégeink vehetnek részt)

– írják a honlapon.

Aki szeretne „bulizni egy nagyot Szabó Ádámmal” annak 109 ezer és 139 ezer forint közötti összeget kell kicsengetnie.

A „nagy bulit” reklámozó poszt alatt több kommentelő is azt feszegette, hogy „ezek már tudnak valamit”. Az egyik kommentelőnek, aki azt kérdezte, hogy ez azt jelenti-e, hogy kinyitnak, azt válaszolták, hogy

Kedves xy, köszönjük a kérdést, amennyiben a veszélyhelyzeti korlátozások nem kerülnek meghosszabbításra, úgy megtartjuk a rendezvényt a vonatkozó jogszabályok betartásával. Amennyiben a járványügyi helyzet nem engedi a rendezvény megszervezését, akkor azt egy későbbi időpontban tartjuk meg.

Orbán Viktor kölcsönadta a jövőbelátó varázsgömbjét, (amivel tavaly már a járvány májusi tetőzését is sikerült szinte napra pontosan megjósolnia) Mészáros Lőrincnek, aki annak csillogásában látta meg az áprilisi nyitás esélyét?

loading...