Gyurcsány Ferenc olyan cikket olvasott egy jobboldali újságban, amit nem tudott szó nélkül hagyni, és senkinek sem kellene

Kép forrása: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Az egykori miniszterelnök a jobboldali “Demokrata” nevű újság soraiba olvasott bele, amiben azt írják:

“Összegzésül, tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói – finoman szólva – kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek.”

És még folytatja. A DK elnöke szerint nem az a fontos, hogy ki írja. Szerinte van itt ennél egy sokkal fontosabb dolog.

A szóáradat Szabó Timeával indul. A képviselőasszony kivételesen okos, tisztességes ember. Ahogy minden bizonnyal minden női politikus.

Politikai oldaltól függetlenül. Mert nem ez befolyásolja a szépséget, a nőiességet és a tehetséget. Ahogy a gyerek életét sem befolyásolja, hogy két anyával vagy két apával nő fel.

Egy normális, európai országban legalábbis biztosan nem. Csak már rég nem ilyenben élünk.

„Ugyanakkor megértve a nemzeti, keresztény és istentudja milyen oldal fentiekben kifejtett álláspontját, én a helyükben nem érném be ennyivel”, írja Gyurcsány Ferenc, aki azt javasolja, hogy a Fidesz csináljon egy „Nagy Nemzeti Felmérést”, aminek keretein belül

mérjük meg valamennyi magyar ember orrának hosszát, görbületének rádiuszát, homlokának magasságát, arccsontjai távolságát.

Végre megtudjuk majd, melyik oldal a szebb. Isteni lesz – zárja sorait a Demokratikus Koalíció elnöke.

loading...