Teljes titokban tették közzé a lakosság beoltásáról szóló tervet, szét is cincálta a szakértő

Elfogatóparancsot adtak ki az ország leggyűlöltebb embere ellen

Végre előkerült az oltási terv, amiről olyan sokat hallottunk az elmúlt hetekben. Igaz, a drága kormányunk ezt is teljes titokban, a lakosság tudta nélkül közölte le az NNK-n keresztül.

A szinte semmitmondó tervben nincsenek megjelölve az oltási pontok, de a mennyiség sem, csak a beoltandók sorrendje. A hírt Kunetz Zsombor hozta nyilvánosságra közösségi oldalán miután neki is felhívták rá a figyelmét. Ez egy kivonat arról, milyen sorrendben oltanak, és kiket:

az oltás a „TAJ számmal rendelkező 18 év feletti állampolgárokat érinti, akiknél az elmúlt 6 hónapban nem igazolódott a fertőzés. Tehát, aki a tavaszi hullámban átesett a fertőzésen, oltható.”

A sorrend így néz ki:

  1. Egészségügyi dolgozók
  2. Szociális ellátásban dolgozók és szociális ellátásban részesülő személyek
  3. A COVID-19 fertőzés szempontjából kockázati csoportba tartozó 60 évesnél idősebbek
  4. A rendvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal
  5. 18-59 évesek, akiknél fennállnak a fokozott kockázatot jelentő alap/társbetegségek
  6. Kritikus infrastruktúrában dolgozó
  7. Valamennyi 18-59 éves, akik a fenti kockázati csoportokba nem tartoznak.

Ezt a remek oltási tervet egyébként Müller Cecília hozta össze állítása szerint az alatt a 8-10 nap alatt, amíg nem volt jelen az operatív törzs „sajtótájékoztatóin”. (Állítólag ez volt az oka a távolmaradásának, noha már korábban is azt állították, hogy elkészültek az oltási tervvel.)

Dr. Kunetz Zsombor pedig ezt mondta a Klubrádiónak:

„December elején talán 9 vagy 10 napra tűnt el Müller Cecília, pont egy karanténnyi időre. Eltűnését azzal magyarázták, hogy az oltási terven dolgozott. Ez az oltási terv viszont tökéletesen jellemzi társadalmunkat és a vezetői kvalitásainkat, hogyha 9 vagy 10 napnyi munka gyümölcseként jött létre. Én ezt nem is akarom tovább minősíteni.“

Az is érdekes Müller Cecília eltűnésében, hogy a kidolgozott pontok mindegyike magától értetődő, ahhoz aligha szükséges tíz nap olyan munka, ami nem teszi lehetővé a félórás „sajtótájékoztatót” sem. 

Szinte senki nem vette észre, mit tett újév idején a Fidesz: titokban befagyasztották a nyugdíjat

loading...