Ettől a közleménytől felmegy a pumpa benned, persze miután megköszönted Orbán Viktornak, hogy élsz

Kép forrása: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Az év közleményét juttatta el a Honfoglalás 2000 Egyesület az MTI-hez, írja a hvg.hu. A Szilvásy György elnök által jegyzett közleményben ajánlásokat fogalmaznak meg Orbánnak, valamint Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak is.

A közlemény így kezdődik:

„A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalóriabevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.”

A folytatásban pedig a miniszterelnök feleségét, Lévai Anikót kérik meg arra, hogy a továbbiakban is viselje gondját férjének, és segítsen neki az öltözködésben is:

„Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is”

– áll a közleményben.

Szilvásy György a levél végén jó egészséget, és további sikeres országépítő munkát kíván az Orbán családnak.

loading...