A momentumos polgármester körül feltűnt egy nagyon különös személy, akit busásan megfizetett az önkormányzat

Kép forrása: Balogh Csaba/Facebook

Ismeretlen tanácsadón keresztül fizethette a Fidesz korábbi megyei elnökét a momentumos polgármester?

Balogh Csaba Göd momentumos polgármestere milliókat költött tanácsadói stábjára a város pénzéből, ráadásul olyan személyekkel, akik egykor fideszes önkormányzatokhoz tartoztak.

Közülük van egy személy, aki kifejezetten furcsa színfoltja a testületnek.

A teljesen ismeretlen, még csak nem is gödi lakos Nagy Noémit szerződése szerint a megválasztott képviselők képzése, valamint a költségvetés és a helyi önkormányzat SZMSZ-ének megalkotása céljából alkalmazta a város havi 400 ezer forintért.

Ehhez képest november óta a hivatal dolgozói nem találkoztak Nagy Noémivel.

A Fidesz korábbi polgármestere és megyei elnöke azonban gyakran látható ott, a mai napig befolyásos kormánypárti kapcsolatokkal rendelkező Csáki Zsigmond.

Csáki jelenleg és korábban sem állt szerződésben a gödi önkormányzattal, viszont rendszeresen tanácsokkal látja el Balogh Csabát.

A korábbi Heves megyei Fidesz elnök, és a szintén Heves megyei illetőségű Nagy Noémi párkapcsolatban élnek. Egyes feltételezések szerint még az sem kizárható, hogy Balogh Csaba Csákit fizeti ki Nagy Noémin keresztül. Mi nem állítjuk ezt, de tény, hogy ez az egybeesés érdekes.

Mivel a momentumos polgármesterről eddig is tudni lehetett, hogy meglepő módon sok Fideszhez közeli emberrel veszi körül magát, Csáki sem áll messze a szívétől.

A koronavírus-járvány lecsengése után azért nem sikerülhetett meghosszabbítani Balogh embereinek a szerződését, mert a felbomlott koalíció LMP-s, DK-s, jobbikos tagjai nem támogatták a momentumos polgármester által favorizált, Fideszhez köthető emberek maradását.

loading...