Elbukhat Orbán népbutító parádéja, ráfaraghat a miniszterelnök

Kép forrása: MTI

Mint azt a minap már mi is megírtuk, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Európa legnagyobb fény- és tűzijátékát fogja megszervezni augusztus 20-án. Ezt az MTÜ elnöke jelentette be podcastjában.

Úgy tűnik, Orbán vágyát a grandiózus „újrakezdő” parádéja után nem fogadta mindenki kitörő örömmel, ugyanis petíciót indítottak a tűzijáték megrendezése ellen.

Az augusztus 20-i fényjáték eltörléséért a szabad.ahang.hu-n indítottak aláírásgyűjtést, amit két nap alatt több mint 26 ezer ember írt alá.

Azért fontos, hogy sok aláírás gyűljön össze, mert az nem lehet, hogy a kormány ilyen óriási, drága puccparádét rendezzen azoknak az embereknek, akik a járvány miatt elveszítették a munkájukat, és nem tudják fizetni a lakhatásukat.

Ha egyetértesz azzal, hogy a pandémia utáni újrakezdést jobban szimbolizálná, ha lemondanánk az augusztus 20-ra tervezett grandiózus pénzégetésről, és valami újat találnánk ki, amivel valóban méltóképp tudnánk ünnepelni a magyar állam születésnapját, akkor írd alá ezt a petíciót

– írja Homonnay Gergely, az aláírásgyűjtés kezdeményezője.

A szervező szerint az tűzijátékra szánt összeget inkább a rászorulók megsegítésére kellene felhasználni. Végül, és nem utolsó sorban pedig az állatok érdekeit is figyelembe kellene venni.

Orbán parádéjáról itt írtunk bővebben:

Nekimész a falnak ha elolvasod mit talált ki Orbán augusztus huszadikára

loading...