Nagyszerű kezdeményezéshez csatlakozik a DK: a rászorulókon segít a párt

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

A Demokratikus Koalíció csatlakozik az Oltalom Karitatív Egyesület kezdeményezéséhez, hogy segítsen a rászorulókon ​- adja hírül a DK Sajtóirodája.

A koronavírus-járvány és annak gazdasági következményei miatt rengeteg család került kilátástalan helyzetbe országszerte.

Sok helyen gondot okoz az élelmiszerek, gyógyszerek beszerzése, a gyerekeknek pedig a digitális oktatás probléma, hiszen sok családban nincsenek ehhez megfelelő okos eszközök.

A Demokratikus Koalíció ezért csatlakozik az Oltalom Karitatív Egyesület kezdeményezéséhez, hogy tartós élelmiszerhez és informatikai eszközökhöz juttassák a leginkább rászoruló családokat.

A DK számlájára befolyt pénzadományok felhasználásáról a párt elszámolást készít. Az emberek élete nem játék, kötelességünk segíteni a rászorulóknak a nehéz helyzetben – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Hogyan tudsz segíteni?

1. Ha tárgyi adományod van, azaz van otthon olyan laptopod, táblagéped, ami működik, de te már nem használod, vidd vagy postázd el közvetlenül az Oltalom Karitatív Egyesület központjába, a 1086 Budapest, Dankó utca 9. címre! Ők meg fogják találni azt a családot, ahol a leginkább szükség van rá.

Amennyiben tárgyi adományodat személyesen vinnéd el, ezt az érvényben lévő kijárási korlátozás ellenére is megteheted, hiszen segíteni szabad. Ez esetben természetesen kérlek, tarts be minden járványügyi ajánlást!

2. Ha pénzadományt adnál, a DK karitatív számlájára tudsz utalni az alábbi számlaszámra! (Ebben az esetben a párt fog a beérkezett összegből tartós élelmiszereket vagy informatikai eszközöket venni, amit elküld az Oltalom Karitatív Egyesülethez, ők pedig eljuttatják a leginkább rászorulóknak.)

A számlaszám:
K&H Bank 10400171-50526590-49821888

 

loading...