Újabb csapás Borkaira: imádni fogod, amit kitaláltak!

Kép forrása - MTI/Koszticsák Szilárd

Az elmúlt hetekben Győr újraválasztott fideszes polgármesterének botrányaitól volt hangos a magyar sajtó, hiába azonban az óriási botrány, a Fidesz szerint ez magánélet. Borkai ugyan kilépett a pártból, de a polgármesterségről nem mondott le, függetlenként folytatja a továbbiakban. Úgy tűnhetett tehát, hogy semmiféle következménye nem lesz a körülötte kirobbant, az egész országot megmozgató botránynak azon felül, hogy távoznia kellett a politikai közösségből.

Most azonban úgy tűnik, megvonhatják tőle az olimpiai életjáradékot. Steinmetz Ádám, korábbi olimpiai bajnok jobbikos képviselő olyan törvényjavaslattal állt elő, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság vonja meg a juttatást az arra méltatlan olimpikonoktól.

A képviselő később elmondta, kezdeményezte az eljárást a bizottságnál, amely jogi osztálya vizsgálja a javaslatot, és a később felálló etikai bizottság dönt Borkai sorsáról.

Bízunk benne, hogy nem a Magyar Olimpiai Bizottság lesz az egyetlen szerv, amelyik megvizsgálja a Borkai ellen felhozott vádak valódiságát..

 

loading...