Bayer Zsolt azzal fenyegetőzik, hogy elkezdődik a fideszes újságírás

Kép forrása: MTI

Az önkormányzati választások óta nem láttuk Bayer Zsoltot a HírTV képernyőjén, de 1 héttel később, vasárnap ő is kifejtette a véleményét, melyet a Magyar Narancs vett észre.

Bayer azt mondta, az a rossz híre, hogy mostantól ők lesznek az ellenzéki média, minden olyan helyen, ahol az ellenzék nyert:

közel 10 éve hallgatjuk, hogy mi vagyunk a »lakájmédia.« Rossz hírem van: mostantól majd megnézzük, hogy ki lesz a lakájmédia. Rossz hírem van: mostantól mi leszünk az ellenzéki média, minden egyes olyan helyen, ahol ők győztek.

Szerinte új világ következik, azt mondta, eddig nagyon könnyű dolga volt az ellenzéknek, hiszen a jelenlegi kormánypártok 2010 óta mindent megnyertek, ezért az ellenzéknek mindössze annyi dolga volt, hogy reggeltől estig kiabáljanak, most viszont változott a helyzet, meg lehet mutatni, hogyan kell kormányozni.

Megígéri, mostantól ők lesznek ott minden közbeszerzésnél, mindent meg fognak vizsgálni, ki mit nyer, ki kinek a rokona:

Most jön el az az idő, hogy majd mi, mint újságírók meg a mi tévéink meg a mi rádióink, majd mi megnézzük az összes közbeszerzést. Most majd megnézzük, hogy kik fognak nyerni a közbeszerzéseken, és ki kinek kicsodája.

A videó végén tovább ostorozza az ellenzéket, azzal vádolva őket, hogy mindent el fognak lopni, hiszen „10 év óta ők farkas éhesek, nem is vágynak másra.”

Ők meg még 10 év elteltével is farkas éhesek..

 

 

loading...