Orbán Viktor elvesztette az eszét az első ülésnapon: őrjöngve tépkedett

Kép forrása - Orbán Viktor Facebook oldala

A mai nappal megkezdődött a parlament őszi ülésszaka, amelyen Orbán Viktor is napirend előtti felszólalást tartott. Felszólalása közben Hadházy Ákos többek között „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott” feliratú táblákat tartott a pulpitus elé. A miniszterelnök pedig Tarlós Istvánra emlékeztető, eszement akcióba kezdett, már csak a megafon hiányzott a kezéből, úgy tépkedte ki Hadházy tábláit.

A képviselő kiírása:

„Ez a parlament csalással jött létre egy olyan választáson, ahol az ellenzéknek esélye sem volt eljuttatni a tényeket és a véleményét a választók egy nagyon nagy részéhez. Esély sem volt arra, hogy a propagandagépezet ocsmány hazugságaival szemben az igazságot elmondjuk a választók egy nagyon nagy részének.

Ez a parlament már nem alkalmas helyszín arra, hogy megküzdjünk a játékszabályok egyre durvább átírása ellen. Kövér a mai naptól méginkább megszigorította a parlamenti tudósítók munkáját. Ez egyértelműen jelzi, hogy az elborkaizott választás után a Fidesz nem konszolidálódik, hanem méginkább bekeményít és méginkább el fogja nyomni a maradék független sajtót. A pocakos tábornok nem az az ember, aki visszavonul, ő inkább támadást vezényel, újra és újra.

Kép forrása – MTVA


Én a magam részéről nem fogok továbbra sem bejárni a parlamentnek csúfolt színházba, hanem képviselőként a Házon kívül fogom tenni, amit tennünk kell. Meg kell küzdenünk a propagandagépezet ellen, a közmédia konszenzusos vezetőjéért és a fizetett kormánypropaganda törvényi tiltásáért.

És a házon kívül kell dolgoznunk a 2022-es győzelem három alapfeltételeert, ami CSAK rajtunk múlik: minden településen legyen minimum 2 ember, aki nyíltan felvállalja elkenzékiségét, mind a 10 000 szavazókörben legyen ellenzéki delegált és az ellenzéknek legyen 20 000 önkéntes aktivistája.

A Házon kívül kell megküzdeni a tisztességes játékszabályokért és a Házon kívül kell megszervezni magunkat!

loading...