A Fidesz ezúttal egy világcsúcstartó súlyemelővel kezdett ki: Gréczy Zsolt szerint nem kellett volna

Kép forrása: ATV - Egyenes Beszéd

László Imre súlyemelő világcsúcstartó, ha a Fidesz azt gondolja, hogy meg lehet törni László Imrét, vagy akár a DK kihátrál mögötte, akkor nagyon téved – mondta Gréczy Zsolt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A DK frakció-szóvivője szerint Hoffmann Tamás, László Imre XI. kerületi riválisa nem ússza meg, hogy megszólaljon ebben az ügyben.

László Imre „normális”, a politikai különbségeket megmutató kampányra készült Újbudán, ám szerinte a Fidesz László Imrét esélyesnek látja, ezért durvult el a helyi kampány.

Gréczy Zsolt szerint ebben a kampányban a Fidesz minden határt túllépett. Végigdolgozott életek, családi békék mentek rá a kampányra, az pedig teljesen kizárt, hogy ezek a nemtelen vádak igazak lennének.

A DK frakciószóvivője úgy látja: a Fidesz országosan több száz pozíciót fog veszíteni október 13-án az önkormányzatokban, ezért ilyen ez a kampány.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a TV2 “Tények” című műsorában vádolta meg egy nevét, arcát nem vállaló illető szexuális zaklatással Dr. László Imrét, DK-s politikust, Újbuda közös polgármesterjelöltjét, egykori kórházigazgatót.

Egy ilyen vád 10 nappal a választások előtt nem vehető komolyan, főleg mert senki nem állt ki a nyilvánosság elé, hogy ezt elmondja, mindössze egy elsötétített emberalakot láttunk, aki épp most érzi szükségét közölni, hogy zaklatták. Egy valódi áldozatnak van arca, van emberi formája.

Vagy, ha ezeket érthető okok miatt félti, feljelentése van, nem pedig riportja a TV2-n… a Fidesz nagyon mellélőtt a mostani akciójával, elérte, hogy az ellenzék még egységesebb és összezáróbb legyen.

loading...