Nincs szexuális zaklatás, nem is volt, maximum a kormánymédia fog ráb.szni! – Összezárt az ellenzék!

Tudtuk, hogy nagyon mélyre hajlandó lemenni a Fidesz, ha lejáratásról van szó, de egy tanúvallomások nélküli, kitakart arcú „riport” az önkormányzati választás előtt minden eddigi képzeletet felülmúlt. A TV2 „Tények” című műsorában vádolta meg egy nevét, arcát nem vállaló illető szexuális zaklatással Dr. László Imrét, DK-s politikust, Újbuda közös polgármesterjelöltjét, egykori kórházigazgatót.

A nemtelen vádak nem maradnak következmények nélkül. Az összefogás bizonyított: közösen álltak ki Dr. László Imre mellett az ellenzék polgármesterjelöltjei, és tartottak sajtótájékoztatót a TV2 székházánál, ahol a megvádolt politikus elmondta: mind polgári, mind büntetőúton elégtételt fog venni az őt ért támadások miatt, Karácsony Gergellyel pedig egy petíciót akartak átadni a TV2 valamely munkatársának. A csatorna először nem akarta beengedni Dr. László Imrét, végül sikerült átadni a petíciót. Az ellenzéki politikusok szeretnék beolvastatni azt szó szerint.

Karácsony Gergely azt írta:

„Az önkormányzati választási kampányt hányingerkampánnyá zülleszti a Fidesz. ? Az újabb ellenzéki képviselőről készült lejárató anyag után azért mentünk a TV2 épületéhez, hogy az alábbi petíciót változtatás nélkül olvassák be a lakájmédia Tényeknek hazudott esti műsorában.

Ha neked is eleged van a propaganda hazugságaiból, gyere velünk ma délután 17.30-ra tüntetni a TV2 épületéhez!”

Az ellenzéki összefogás bizonyított: a csapat minden eddiginél erősebb, és nem hagyja, hogy bárkit megfélemlítsenek, alaptalanul megvádoljanak!

loading...