Koncz Zsuzsa kifakadt a Story magazinnak: elmondta, mi bántja leginkább

Kép forrása: Koncz Zsuzsa Facebook-oldala

A közelmúltban Koncz Zsuzsa szerettei és ismerősei körében sok haláleset történt. Ezeket a veszteségeket nehezen tudta feldolgozni az énekesnő.

„Drámaian kezdődött az év, mert édesanyám, aki egészen az utolsó időkig remek kondícióban és frissen, okosan gondolkodó anyukánk volt, itt hagyott bennünket” – mondta Koncz Zsuzsa a Story magazinnak.

Koncz Zsuzsa Cipőt, Somló Tamást és a nemrég elhunyt Gallai Miklóst is megemlíti a veszteségei között. A legnagyobb fájdalma azonban az, hogy a gyászt egy olyan közegben kell feldolgoznia, amely mindenkinek ellenséges.

„Sok dráma van az életünkben, emiatt különösen fájdalmas, hogy felheccelt, ellenséges, gyilkos indulatokkal teli a közeg, amelyben létezni, lélegzethez jutni próbálunk. Menekülni vágynak az emberek, sokszor maguk sem értik, miért és hova” – fakad ki Koncz Zsuzsa.

Koncz Zsuzsa nem először beszél nyíltan a közélettel kapcsolatos meglátásairól. Nemrégiben Bródy Jánossal feldolgozták egy korábbi dalát, aktualizálva annak szövegét. A klipben meglehetősen szókimondó az énekesnő:

loading...